Παπαϊωάννου: «Θα ήθελα πάρα πολύ να πάρω συνέντευξη από την Άγκελα Μέρκελ»
Media

Παπαϊωάννου: «Θα ήθελα πάρα πολύ να πάρω συνέντευξη από την Άγκελα Μέρκελ»

Τα νέα παιδιά δείχνουν ενδιαφέρον για θέματα επικαιρότητας, παρακολουθούν τηλεοπτικές ενημερωτικές εκπομπές ή επιλέγουν άλλον τρόπο ενημέρωσης;

«Τα νέα παιδιά νομίζω ότι βλέπουν ελάχιστα τηλεόραση και ενημερωτικές εκπομπές. Επιλέγουν να ενημερωθούν από το twitter, το facebook και, γενικότερα, το διαδίκτυο. Το μεγάλο στοίχημα είναι να μπορέσεις να τα προσεγγίσεις μέσα από την τηλεόραση» τόνισε στο Mytv η Σοφία Παπαϊωάννου.

-Έπειτα από τόσα χρόνια δημοσιογραφικής πορείας, υπάρχει κάποιο «απωθημένο»; Κάποιο πρόσωπο που δεν συναντήσατε ή κάποια υπόθεση που δεν ερευνήσατε;

«Υπάρχουν άπειροι άνθρωποι στην Ελλάδα και στο εξωτερικό που έχουν πεθάνει και θα ήθελα πάρα πολύ να τους είχα συναντήσει και πάρει συνέντευξη. Από τους εν ζωή, όμως, θα ήθελα να πάρω μία προσωπική συνέντευξη από ηγέτες όπως ο Ομπάμα ή ο Πούτιν. Με ενδιαφέρει να δω πώς αισθάνεται κάποιος με τόση δύναμη στα χέρια του, ακόμα και πυρηνική, θα ήθελα, επίσης, πάρα πολύ να πάρω συνέντευξη από την Άγκελα Μέρκελ. Σπάνια δίνει συνεντεύξεις και θα ήθελα πολύ να δω πώς σκέφτεται.»

-Όταν σας συναντούν στον δρόμο, τι σχόλια εισπράττετε από τον κόσμο;

«Ευτυχώς, μόνο καλά και πολύ συγκινητικά συχνά. Με ευχαριστούν για τις εκπομπές και την ποιότητα τους, γεγονός που πάντα μου δίνει δύναμη να συνεχίσω. Οι γυναίκες, πιο συχνά από τους άντρες, νιώθουν -φαντάζομαι- πιο άνετα να μου πούνε πολύ συχνά ότι δείχνω πιο γλυκιά και όμορφη από κοντά. Νομίζω ότι τα θέματα που επιλέγω και η σοβαρότητα της κατάστασης δεν με αφήνουν να χαμογελάσω όσο συχνά το κάνω στην προσωπική μου ζωή.»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved