Στ. Κωστοπούλου: «Ενδίδει στο φλερτ του Νικηφόρου, αλλά δεν ξέρει ποιος είναι στην πραγματικότητα»
Media

Στ. Κωστοπούλου: «Ενδίδει στο φλερτ του Νικηφόρου, αλλά δεν ξέρει ποιος είναι στην πραγματικότητα»

Δεν προλαβαίνει να... αλλάζει αγκαλιές η Λουκία του «Μπρούσκου» (ΑΝΤ1), η οποία από τον Παύλο πηγαίνει στον Σήφη και από τον Σήφη στον Νικηφόρο!

Τι συμβαίνει με τη Λουκία;

«Παραμένει στην Κρήτη. Την είχαμε δει να προσπαθεί να διεκδικήσει ξανά τον Παύλο και τώρα βλέπουμε να ηρεμεί με αυτό το θέμα και με το θέμα της εκδίκησης εναντίον του Σήφη. Βεβαίως, την έχει ενοχλήσει η παρουσία της Χρυσάνθης και έκανε και κάποιες κινήσεις πάνω στον πανικό της, που δεν της βγήκαν σε καλό. Σχεδόν της επιτέθηκε και ο Παύλος θύμωσε και της ξεκαθάρισε τη θέση του και τη θέση που έχει πλέον στη ζωή του. Τώρα τη βλέπουμε κάπως πιο ήρεμη και πιο ανοιχτή στο να δεχτεί κάτι καινούριο στη ζωή της».

Ήταν μια κίνηση απελπισίας ο τσακωμός με τη Χρυσάνθη;

«Ναι, ήταν και κίνηση απελπισίας. Ίσως ήταν το τελευταίο χαρτί. Δεν ήταν κάτι οργανωμένο, ήταν μια απόφαση της στιγμής. Δεν είχε σχεδιάσει συγκεκριμένα βήματα για να καταλήξει σε αυτό που ήθελε. Ήταν απλά ένα ξέσπασμα και δεν έφερε τα αποτελέσματα που ήθελε, μάλλον έκανε τα πράγματα χειρότερα. Η Λουκία γνωρίζει τον Νικηφόρο αρχικά ως τον νέο συνεργάτη του Παύλου. Της συστήνουν τον Νικηφόρο Απέργη κι επειδή η Λουκία έχει αναλάβει να μιλήσει για αυτά που ασχολείται και ο Νικηφόρος, μιλάει μαζί της. Και μέσα σε αυτές τις συναντήσεις γίνονται διάφορα. Στη συνέχεια της δείχνει ότι του αρέσει σα γυναίκα και δεν μένει στο φλερτ».

Πώς της φαίνεται σαν άντρας; Γιατί είναι η εικόνα του νέου, ωραίου και πετυχημένου.

«Δεν είναι ξεκάθαρο πώς τον βλέπει εκείνη. Βλέπουμε μια νέα γυναίκα με έναν ωραίο, πετυχημένο άντρα και κάποια πράγματα έρχονται από μόνα τους και το βλέπουμε ως φυσική εξέλιξη. Τη φλερτάρει, της αρέσει το φλερτ αυτό και κάποια στιγμή ενδίδει. Βέβαια, δεν ξέρει ποιος είναι στην πραγματικότητα ο Νικηφόρος και θα τη λυπηθούμε κι αυτήν τη χρονιά τη Λουκία. Δεν το έχει με τις σχέσεις αυτό το κορίτσι».

ΠΗΓΗ: Τηλεκοντρόλ

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved