Μπακλέση-Χατζηγεωργίου: «Φέτος θα πάει ακόμα καλύτερα το “Ταμάμ”»
Media

Μπακλέση-Χατζηγεωργίου: «Φέτος θα πάει ακόμα καλύτερα το “Ταμάμ”»

Ο Γιάννης Χατζηγεωργίου και  η Λίλα Μπακλέση μίλησαν για τη σειρά «Ταμάμ» και την επιτυχία της.

Η επιτυχία της σειράς και το ότι πήρατε το «πράσινο φως» για δεύτερη χρονιά ήταν κάτι το αναμενόμενο για εσάς;

Γιάννης Χατζηγεωργίου: «Τίποτα δεν είναι αναμε­νόμενο σε δύσκολες περιόδους. Σίγουρα χαίρομαι! Θεωρώ ότι και ο δεύτερος χρόνος θα πάει πολύ καλά. Είναι μία σειρά που δεν την πίστευαν πολύ πέρσι και τελικά «έσκισε»! Πιστεύω, λοιπόν, ότι ειδικά φέτος, με όλα αυτά ηου θα δει το κοινό, το σίριαλ θα πάει ακόμα καλύτερα».

Λίλα Μπακλέση: «Θα συμφωνήσω ότι πήγαμε πολύ καλά πέρσι, οπότε έχει νόημα να εξελιχθεί η ιστορία και φέτος. Είναι μία προσεγμένη δουλειά και νιώθω ευτυχία που συνεχίζουμε δεύτερη χρονιά με όλους αυτούς τους εκλεκτούς ανθρώπους. Πιστεύω κι εγώ ότι φέτος θα πάμε ακόμα καλύτερα».

Τι εκπλήξεις μας επιφυλάσσουν τα νέα επει­σόδια; Θα δούμε, τελικά, τον Τζεμ και την Ελλη αγαπημένους;

Γιάννης Χατζηγεωργίου: «Ο Τζεμ δεν θα μονοιάσει με την Ελλη. Τους βλέπουμε διαφορετικούς και αλλαγμένους ως προς το πώς σκέφτονται, ενώ ο Τζεμ φαίνεται «καμένος» από τα όσα του έχει κάνει η Ελλη. ΓΓ αυτό, άλλωστε, θα ψάξει για άλλη αγκαλιά».

Λίλα Μπακλέση: «Η Έλλη θα συνεχίσει να κυνηγά τον Τζεμ! Θα έρθει, επίσης, «αντιμέτωπη» με τον πατέρα της, που επιστρέφει. Οι ισορροπίες ταράσσονται και τα πράγματα δυσκολεύουν»

Πηγή:Τηλεόραση

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved