Ειρήνη Μπαλτά: «Έχω κάνει ψυχοθεραπεία»
Media

Ειρήνη Μπαλτά: «Έχω κάνει ψυχοθεραπεία»

Η Ειρήνη Μπαλτά μιλάει για την Ξένια, που υποδύεται στο «Μπρούσκο» (Αντ1), αλλά και για το πόσο πολύ τη βοήθησε να μάθει τον εαυτό της η ψυχοθεραπεία.

Πάντα λειτουργείς περισσότερο με τη λογική παρά με το συναίσθημα;

«Όχι, προσπαθώ να λειτουργώ και με τα δύο. Ωστόσο δεν αφήνω το συναίσθημα να με παρασύρει σε αυτοκαταστροφικές πράξεις. Αυτό είναι το πρόβλημα της Ξένιας».

Ως Ειρήνη πώς θα ήθελες να γραφτεί το τέλος στον ρόλο της Ξένιας;

«Η Ξένια να συνειδητοποιήσει πόσο λίγο αγαπάει τον εαυτό της, να αλλάξει τρόπο σκέψης και να αποκτήσει αυτοσεβασμό και αυτοεκτίμηση».

Βλέπω ότι αναλύεις τους χαρακτήρες. Εσύ έχεις ανασφάλειες και πώς τις διαχειρίζεσαι;

«Δεν υπάρχουν άνθρωποι χωρίς ανασφάλειες. Υπάρχουν άνθρωποι που απλά δεν γνωρίζουν τις ανασφάλειες τους. Συζητάω με τον εαυτό μου αρκετά».

Έχεις μπει ποτέ σε διαδικασία ψυχανάλυσης;

«Ναι, έχω κάνει ψυχοθεραπεία. Είναι ένας τρόπος για να μάθεις καλύτερα τον εαυτό σου. Με αυτήν τη διαδικασία λοιπόν ανακαλύπτεις κομμάτια του εαυτού σου. Όσο καλύτερα λοιπόν γνωρίζεις τον εαυτό σου τόσο έχεις μεγαλύτερη ελευθερία και βούληση για τις αποφάσεις που καλείσαι να πάρεις. Κάποιες αποφάσεις που είχα πάρει πριν μπω σε αυτήν τη διαδικασία σίγουρα θα ήταν διαφορετικές. Όμως στην ψυχοθεραπεία μαθαίνεις να αποδέχεσαι και να αγαπάς τον εαυτό σου όπως ακριβώς είναι».

Μετανιώνεις για τα λάθη σου;

«Όχι, γιατί ξέρω πως στη συγκεκριμένη χρονική στιγμή είχα και τη συγκεκριμένη επιλογή».

Θα ήθελες να δοκιμαστείς στην παρουσίαση;

«Ναι, υπό την προϋπόθεση να είναι κάτι που μου αρέσει πολύ. Για παράδειγμα, θα ήθελα κάτι, που έχει να κάνει με τις σχέσεις των ανθρώπων».

ΠΗΓΗ: TV Έθνος

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved