Καυγάς άνευ προηγουμένου ανάμεσα σε Λιάγκα-Σταμάτη για την αποκαλυπτική εμφάνιση της Στικούδη
Media

Καυγάς άνευ προηγουμένου ανάμεσα σε Λιάγκα-Σταμάτη για την αποκαλυπτική εμφάνιση της Στικούδη

Την χθεσινή της σέξι εμφάνιση της Κατερίνας Στικούδη σχολίασε το Πρωινό και έγινε ο κακός χαμός ανάμεσα στον Γιώργο Λιάγκα και τη Σάσα Σταμάτη!

«Σουτιέν και από πάνω τη γούνα και ζαρτιέρα και φωνάρα! Φωνάρα!», είπε αρχικά ο Γιώργος Λιάγκας και πρόσθεσε: «Η Κατερίνα είναι μια πολύ όμορφη γυναίκα, έχει από τα ωραιότερα σώματα στην Ελλάδα και δεν έχει κακή φωνή. Σαν performer εγώ θα πλήρωνα να πάω να την δω και είναι και καλό παιδί. Τώρα τελευταία πουλάει πολύ αυτό το σέξι, όμως σε μια νυχτερινή εμφάνιση δεν υπάρχει κανένας λόγος να φορέσεις τα εσώρουχα και μια γούνα από πάνω και να βγεις έξω. Εμένα δεν μου αρέσει! Η αγωνίστρια του εσώρουχου»... Και ο Άρης Καβατζίκης είπε πως κολλάει εδώ η ατάκα της Σάσας «Είναι αγωνίστρια στη ζωή». Και η Σάσα τότε είπε: «Δεν πουλάει το κορμί της». Τότε ο Γιώργος τα πήρε και η Σάσα του απάντησε: «Άλλο πράγμα εννοώ...»
Και ο παρουσιαστής της είπε: «Έχουμε πει εμείς κάτι τέτοιο; Σάσα, σε παρακαλώ πάρα πολύ»! Και η δημοσιογράφος σε έντονο ύφος δήλωσε: «Εγώ το λέω...»!

Έξαλλος δε ο Γιώργος είπε: «Ναι, τα λες εσύ και τα φορτώνουν σε μένα. Τι σχέση έχει αυτό; Ποιος το είπε αυτό; Σε παρακαλώ να προσέχεις πολύ αυτά που λες! Δεν μπορεί να θίγεις έτσι ανθρώπους! Κάνουμε μια πλάκα τώρα και ξαφνικά θα βγει ότι είπαμε εμείς ότι πουλάει το κορμί της! Σε παρακαλώ πολύ!»!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved