Άγριο κράξιμο στον Αρναούτογλου: «Στιγμές απόλυτης τηλεοπτικής καφρίλας»
Media

Άγριο κράξιμο στον Αρναούτογλου: «Στιγμές απόλυτης τηλεοπτικής καφρίλας»

Άγριο κράξιμο στον Γρηγόρη Αρναούτογλου για την νέα του εκπομπή…

«Γλυκόπικρη είναι η γεύση που μου άφησε η πρεμιέρα του Γρηγόρη Αρναούτογλου και του «The 2night Show» στον ΑΝΤ1. Από τη γλύκα που γεύτηκα την πρώτη Τετάρτη που βγήκε στον αέρα η εκπομπή, ήρθε η… πίκρα της Πέμπτης. Και σας μιλάω για τόση πίκρα που τύφλα να ΄χει ο σκέτος, διπλός ελληνικός. Με άλλα λόγια, η μία εκπομπή με την άλλη δεν είχαν καμία σχέση. Την Τετάρτη το βράδυ όταν ο Γρηγόρης συναντήθηκε με τον Γιώργο Λιάγκα, κατάφερε να μας προσφέρει μία σούπερ εκπομπή. Με ρυθμό, ατάκα, εύστοχο σχόλιο και μία κουβέντα ανδρών η οποία μπορούσε να προκαλέσει το ενδιαφέρον, αν και δεν το περίμενα…

Είχα σκεφτεί, τι άλλο έχει να μας πει για τη ζωή του ο Γιώργος Λιάγκας; Τον ακούμε κάθε μέρα τρεις ώρες στο ραδιόφωνο και άλλες τρεις στην τηλεόραση… Παρ’ όλα αυτά το λεκτικό πινγκ πονγκ του με τον παρουσιαστή ήταν απολαυστικό κι ας έκρυβε μέσα του έντονες δόσεις τηλεοπτικού ανταγωνισμού. Και έρχεται η Πέμπτη, όπου η συνάντηση του Γρηγόρη με τη Δούκισσα Νομικού ήταν πραγματικά ένα από τα χειρότερα τηλεοπτικά «ενσταντανέ» που έχω παρακολουθήσει τα τελευταία χρόνια. Στην προσπάθειά του ο Γρηγόρης να σπάσει τη… βιτρίνα και να μας συστήσει την κούκλα που βρίσκεται εδώ και πολλά χρόνια πίσω από αυτή, μας χάρισε τηλεοπτικές στιγμές απόλυτης τηλεοπτικής καφρίλας.

Πώς αλλιώς να χαρακτηρίσω τις ερωτήσεις που είχαν να κάνουν με την τουαλέτα και με τις… γαστρεντερικές συνήθειες του αγαπημένου της Δούκισσας, ή αν σηκώνει το καπάκι, αν λερώνει το γύρω γύρω αν, αν, αν… Οπως είπε εύστοχα και ο Δημήτρης Σταρόβας, αυτή ήταν μια συζήτηση κλάσεως!» έγραψε στο TV Έθνος η Νάνσυ Νικολαΐδου.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved