«Κάν’ το όπως ο Άκης»: Οι νέες απολαυστικές συνταγές του, που θα δούμε στις επόμενες εκπομπές
Media

«Κάν’ το όπως ο Άκης»: Οι νέες απολαυστικές συνταγές του, που θα δούμε στις επόμενες εκπομπές

Η εκπομπή «Κάν’ το όπως ο Άκης» δίνει απολαυστικό καθημερινό ραντεβού με τους τηλεθεατές του Mega. Κάθε μέρα στις 16.40, ο αγαπημένος μας σεφ προτείνει λαχταριστές συνταγές, νόστιμα πιάτα και πρωτότυπες δημιουργίες.

Ο Άκης Πετρετζίκης μαγειρεύει σε κάθε επεισόδιο μία συνταγή, προτείνοντας εύκολα και οικονομικά πιάτα με απλά υλικά, και δίνει χρήσιμες και πρακτικές συμβουλές για την παρασκευή τους. Φέτος όμως, ο Άκης φιλοξενεί και έναν καλεσμένο – επαγγελματία ή σπουδαστή σεφ. Ο καλεσμένος ετοιμάζει τη δεύτερη συνταγή της εκπομπής, πάντα με τη βοήθεια και τις συμβουλές του Άκη.

Οι συνταγές της εβδομάδας 30 Νοεμβρίου-4 Δεκεμβρίου:

Δευτέρα 30/11: Με γλυκιά συνταγή ξεκινά το σημερινό επεισόδιο και ο Άκης ετοιμάζει κέικ με κρέμα πατισερί. Ο Ανδρέας Μπελέρης έρχεται στο στούντιο και μαζί με τον Άκη μαγειρεύουν ζουμερή πανσέτα με σάλτσα από πετιμέζι και πουρέ σελινόριζας.
Τρίτη 1/12: Συνήθως η σαλάτα σερβίρεται κρύα, ο Άκης όμως, προτείνει ζεστή σαλάτα με ρεβίθια, λάπαθα και κοτόπουλο σοτέ. Η σημερινή καλεσμένη, Κωνσταντίνα Κουβαρά, ετοιμάζει κοτοπιτάκια με ζύμη κουρού.
Τετάρτη 2/12: Νόστιμη σούπα με κολοκύθα και καραμελωμένα κρεμμύδια είναι η πρώτη συνταγή του σημερινού επεισοδίου. Στη συνέχεια, ο Άκης, μαζί με την Ευαγγελία Βλασσοπούλου, ετοιμάζουν ταλιατέλες με κρεμώδη σάλτσα από κουνουπίδι.
Πέμπτη 3/12: Πισαλαντιέρ ετοιμάζει σήμερα ο Άκης, μια πρωτότυπη γεμιστή τάρτα. Ο Ιάκωβος Κουσαθανάς προτείνει χειροποίητο γεμιστό ραβιόλι με μαστέλο, ντοματίνια, κοπανιστή και βασιλικό.
Παρασκευή 4/12: Απολαυστικά μπισκότα γεμιστά με κρέμα φράουλας και λευκής σοκολάτας προτείνει ο Άκης, ενώ ο καλεσμένος του, Χάρης Μπονάνος, μαγειρεύει κοτόπουλο παγιάρ γεμιστό με γραβιέρα και μήλο.

«Κάν’ το όπως ο Άκης»: Δευτέρα έως Παρασκευή στις 16:40 μόνο στο Mega.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved