Σε ποιά κουζίνα θα μπεί...αύριο ο "Εφιάλτης";
Ο σεφ Έκτορας Μποτρίνι και ο «Εφιάλτης! Στην κουζίνα» επισκέπτονται αύριο το Παγκράτι.
Ο 50χρονος ιδιοκτήτης μετέτρεψε την καφετέριά του σε εστιατόριο χωρίς όμως να έχει καμία εμπειρία από μαγειρική. Το βαρύ οικονομικό κλίμα της εποχής τον έχει αποθαρρύνει και όλα δείχνουν ότι είναι έτοιμος να…καταθέσει τα όπλα και να αφήσει την επιχείρησή του στη μοίρα της. Οι σχέσεις του προσωπικού είναι τεταμένες και ο μάγειρας του εστιατορίου διαπληκτίζεται συνεχώς με τη βοηθό του. Ο Έκτορας Μποτρίνι, παρακολουθώντας τον τρόπο που λειτουργεί η επιχείρηση, διαπιστώνει ότι σε αυτό το εστιατόριο όλοι τα κάνουν όλα! Το προσωπικό δεν τηρεί κανένα ωράριο και ο ιδιοκτήτης δεν αντιλαμβάνεται τη σοβαρότητα της κατάστασης.
Ευθύνεται άραγε η έλλειψη προσοχής από πλευράς του ιδιοκτήτη ή η κακή χημεία μεταξύ του μάγειρα και της βοηθού για την άσχημη εικόνα του εστιατορίου;