Δημήτρης Δερμετζόγλου: «Λίγο παραπάνω χρόνο θα ήθελα να έχω…»
Media

Δημήτρης Δερμετζόγλου: «Λίγο παραπάνω χρόνο θα ήθελα να έχω…»

Υπάρχουν κάποιοι που αμφισβητούν ότι όσα διαδραματίζονται στην εκπομπή Πάμε Πακέτο είναι αληθινά... Τι απαντά ο Δημήτρης Δερμετζόγλου;

«Θεωρώ πως το κάνουν γιατί ενδεχομένως πιστεύουν πως η τηλεόραση είναι ένα ψέμα και όλα σ' αυτή είναι ψεύτικα. Υπάρχει καχυποψία. Επίσης, υπάρχει ζήλια. Επειδή το Πάμε πακέτο πάει καλά, ίσως κάποιοι να βγάζουν ένα συναίσθημα τέτοιου είδους. Βέβαια, άνθρωποι στον δρόμο με τους οποίους τυγχάνει να συνομιλήσω μου λένε πως είναι μία εκπομπή η οποία βγάζει μία αλήθεια, ένα συναίσθημα… Δεν είναι τυχαίο που τόσα χρόνια σημειώνει επιτυχία και έχει σταθερό κοινό, Ο κόσμος δεν είναι χαζός. Καταλαβαίνει ποιος λέει την αλήθεια και ποιος όχι» τόνισε στο Mytv.

-Λένε πως ο κόσμος είναι ο τελευταίος κριτής, και στο Πάμε πακέτο δίνει μεγάλα ποσοστά τηλεθέασης χρόνια τώρα... Καλώς ή κακώς, τα ποσοστά τηλεθέασης παίζουν μεγάλο ρόλο.

«Βέβαια, δεν είναι το πρώτο πράγμα που θα κοιτάξω την επόμενη μέρα, γιατί υπάρχουν και άλλα πράγματα στη ζωή.»

- Εκτός από τα οικονομικά και την εκπομπή, με τι άλλο ασχολείσαι;

«Γυμνάζομαι πολύ. Αν είχα περισσότερο χρόνο, ίσως είχα και άλλες ασχολίες. Πιο παλιά είχα τόσο χρόνο και δεν το εκτιμούσα. Λίγο παραπάνω χρόνο θα ήθελα να έχω…»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved