Το βέτο του Alpha στον Καπετανίδη για τα Mad
Media

Το βέτο του Alpha στον Καπετανίδη για τα Mad

Μία ακόμα κόντρα φαίνεται πως «παίζει» στο παρασκήνιο του «Greek Idol». Αιτία στάθηκε ο σκηνοθέτης και κριτής του talent show Κώστας Καπετανίδης που, όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος πρόκειται να σκηνοθετήσει τα βραβεία Mad Music Awards. Μόνο που ο Alpha άσκησε βέτο στον Καπετανίδη να μην είναι στην απονομή των βραβείων.

Ο λόγος είναι ότι η φετινή απονομή των βραβείων θα πραγματοποιηθεί αυτή τη Δευτέρα - στο γήπεδο του tae kwon do στο Φάληρο στις 8.00 το βράδυ. Μία ώρα μετά θα ξεκινήσει το 8ο live «Greek Idol». O σκηνοθέτης ζήτησε από τα στελέχη του καναλιού να μην παρευρεθεί στο συγκεκριμένο live του talent show για να μπορέσει να σκηνοθετήσει την απονομή των βραβείων. Το κανάλι της Κάντζας όμως το αρνήθηκε κατηγορηματικά, λέγοντάς του συγκεκριμένα ότι οπωσδήποτε πρέπει να καθίσει στην καρέκλα της κριτικής επιτροπής του «Greek Idol» και όχι στην καρέκλα του σκηνοθέτη της απονομής των Mad Awards.

Για την «απαγόρευση» ο Κώστας Καπετανίδης ενημερώθηκε πριν από δύο εβδομάδες. Πρέπει να αναφέρουμε ότι παρά το βέτο του Alpha να μην παραστεί στην απονομή, ο Κώστας Καπετανίδης θα έχει τη γενική επιμέλεια των βραβείων. Το γεγονός όμως ότι θα απέχει τον στενοχωρεί ιδιαίτερα αφού είναι άψογος επαγγελματίας.
Πηγή: Espresso

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved