Κάτι ψήνεται: Αυτή την εβδομάδα θα δούμε…
Media

Κάτι ψήνεται: Αυτή την εβδομάδα θα δούμε…

Αυτή την εβδομάδα το «Κάτι ψήνεται» συναντάει τον Νίκο, την Κωνσταντίνα, τον Αλέξανδρο, την Δήμητρα και την Έλενα.  

Σήμερα πρώτος στην κουζίνα μπαίνει ο Νίκος.

Ο Νίκος είναι τεχνικός υπολογιστών και, ως πρώτος οικοδεσπότης, δηλώνει πως έχει μεγάλο άγχος για το τελικό αποτέλεσμα. Πιστεύει, όμως, πως στο τέλος της βραδιάς οι τέσσερις καλεσμένοι του θα εκτιμήσουν την προσπάθειά του.

Την Τρίτη 8 Μαρτίου, δεύτερη οικοδέσποινα αναλαμβάνει η Κωνσταντίνα.

Η Κωνσταντίνα, αν και είναι μόλις 20 ετών, δείχνει να γνωρίζει καλά τα κατατόπια της κουζίνας. Χωρίς άγχος και με εμπιστοσύνη στις δυνάμεις της, ευελπιστεί πως θα εντυπωσιάσει με τα πιάτα της και θα θέσει γερές βάσεις έτσι ώστε να κερδίσει το χρηματικό έπαθλο.

Την Τετάρτη 9 Μαρτίου, τις κουτάλες πιάνει ο Αλέξανδρος.

Ο Αλέξανδρος, ως ζαχαροπλάστης που είναι, πιστεύει πως το γλυκό είναι το πιο εύκολο μέρος της μαγειρικής αποστολής του και γι’ αυτό το λόγο ρίχνει το βάρος του στα άλλα δύο πιάτα. Μαζί του, στην κουζίνα, έρχεται και ο τραγουδιστής Βασίλης Μητρόπουλος.

Την Πέμπτη 10 Μαρτίου, το τραπέζι στρώνει η Δήμητρα.

Η Δήμητρα είναι η μικρότερη της παρέας. Παράλληλα με τις σπουδές της στο τμήμα Οινολογίας, αρχίζει και μαθαίνει τα μυστικά της μαγειρικής. Παρόλα αυτά, πιστεύει πως με τον πρόσχαρο χαρακτήρα της, θα κερδίσει την υψηλή βαθμολογία των καλεσμένων της.

Την Παρασκευή 11 Μαρτίου, το τελευταίο δείπνο της εβδομάδας σερβίρει η Έλενα.

Τελευταία οικοδέσποινα της εβδομάδας αναλαμβάνει η Έλενα. Με άνεση μπαίνει στην κουζίνα της, θέλοντας να προσφέρει τρία πιάτα προσεγμένα μέχρι την τελευταία λεπτομέρεια. Θα καταφέρει να κάνει την ανατροπή και να είναι αυτή που θα κερδίσει;

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved