H Ρένια Τσιτσιμπίκου με μια βαλίτσα στο χέρι
Media

H Ρένια Τσιτσιμπίκου με μια βαλίτσα στο χέρι

Η Ρένα Τσιτσιμπίκου βγαίνει εκτός στούντιο στο νέο «Μένουμε Ελλάδα» που ξεκινά στις 15 Μαΐου

Επιστρέφει στην ΕΡΤ μια από τις μακροβιότερες εκπομπές της, με αλλαγμένο όμως τίτλο. Το «Μένουμε Ελλάδα, βγαίνουμε έξω» έρχεται στην ΕΡΤ2 από τις 15 Μαΐου (κατά πάσα πιθανότητα), με παρουσιάστρια τη Ρένια Τσιτσιμπίκου, η οποία όμως δεν θα μένει στο στούντιο, αλλά με τον σάκο της στην πλάτη θα ταξιδεύει σε όλη τη χώρα.


«Σκοπός μας είναι να βγει η εκπομπή όσο το δυνατό συντομότερο για να ενισχύσει τον εσωτερικό τουρισμό, αλλά και να δώσει ωραίες εικόνες της Ελλάδας μας για να την επισκεφθούν οι ομογενείς μας. Το πρόγραμμά μας έχει δυο μέρες γύρισμα στον τόπο που επισκεπτόμαστε, γι' αυτό και κάνουμε αγώνα δρόμου με τον χρόνο. Έχουμε γυρίσει ήδη το πρώτο επεισόδιο στο όμορφο Πήλιο, όπου οι ξενοδόχοι μάς τόνισαν ότι πλέον η Ελλάδα αποτελεί ακριβό προορισμό όχι μόνο για τους Ελληνες αλλά και για τους ξένους» αναφέρει η δημοσιογράφος σε καθημερινή εφημερίδα και συμπληρώνει:


«Τα επόμενα ταξίδια μου θα είναι στο Μεσολόγγι, στην Κάσο, στην Κάρπαθο, στην Κέρκυρα και συγκεκριμένα στα Διαπόντια νησιά που βρίσκονται στο πάνω μέρος της, τους Οθωνούς, την Ερεικούσα και το Μαθράκι. Πρόκειται για μικρά διαμαντάκια που σου προσφέρουν ηρεμία, φρέσκο ψάρι, υπέροχες παραλίες, μονοπάτια για πεζοπορία αλλά και φεστιβάλ για νέους. Θα θέλαμε να επισκεφτούμε και τα νησιά του βόρειου Αιγαίου, που χρειάζονται την αρωγή μας με το προσφυγικό. Οι Ελληνες τουρίστες οφείλουν να τα στηρίξουν».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved