Καλλιστεία 2010: Μα καλά... μας κοροϊδεύουν;
Media

Καλλιστεία 2010: Μα καλά... μας κοροϊδεύουν;

Μπορεί οι διοργανωτές των φετινών καλλιστείων ομορφιάς να προτίμησαν λόγω της οικονομικής κρίσης και του περιορισμένου budget να παρουσιάσουν τον διαγωνισμό, όχι από κάποιο νυχτερινό μαγαζί διασκέδασης, όπως συνηθίζονταν τα προηγούμενα χρόνια, αλλά από τα ΚΑΠΠΑ studios, αυτά όμως που παρακολουθούμε εδώ και δυο ώρες, μόνο τραγικά θα μπορούσαν να χαρακτηριστούν.


Χειροκροτήματα από samplers, χορευτικά μιας άλλης εποχής, αλλά πάνω απ’ όλα τα νέα ελληνικά της Βίκυς Καγιά σε συνδυασμό με τα «μαϊμού» ζωντανά από τα παρασκήνια, μας προβληματίζουν για το τι άλλο θα δούμε ακόμη από την ελληνική τηλεόραση.
Είναι χαρακτηριστικό ότι τα «ζωντανά» της Αθηνάς του Next Top Model είναι μονταρισμένα videos. Μάλιστα, οι παραγωγοί των καλλιστείων έχουν ζητήσει από τα κορίτσια να κάνουν τους κομπάρσους προκειμένου η εικόνα από τα παρασκήνια να φαίνεται αληθινή.
Από την άλλη, είναι η πρώτη φορά που βλέπουμε ένα συγκρότημα, τους «48 ώρες» να χτυπιούνται με τόσο πάθος με τις κιθάρες τους, τη στιγμή όμως που απουσιάζουν τα καλώδια που τις συνδέουν με τους ενισχυτές.
Και τέλος, ας πει κάποιος στη Βίκυ Καγία να μην διαβάζει με τόση συνέπεια το autoque… λίγος αυθορμητισμός, δεν βλάπτει!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved