Κατερίνα Παπουτσάκη: «Εντυπωσιάστηκα. Παραξενεύτηκα με την πρόταση για το YFSF»
Media

Κατερίνα Παπουτσάκη: «Εντυπωσιάστηκα. Παραξενεύτηκα με την πρόταση για το YFSF»

Για τη συμμετοχή της στο νέο κύκλο του YFSF αλλά και για την κριτική που δέχτηκε ο Σταμάτης Φασουλής και ο Πέτρος Φιλιππίδης για το ρόλο τους στη κριτική επιτροπή του σόου, μίλησε σε πρόσφατη συνέντευξη της η Κατερίνα Παπουτσάκη.

Πώς αντέδρασες όταν σου ζήτησαν να είσαι στην κριτική επιτροπή του YFSF;
«Εντυπωσιάστηκα. Παραξενεύτηκα. Μου είχε γίνει στο παρελθόν πρόταση να συμμετέχω ως παίκτρια και δεν περίμενα ότι θα μου ζητούσαν να είμαι στην κριτική επιτροπή. Αλλά όταν το επεξεργάστηκα λίγο, θέλησα πολύ να είμαι σε αυτό το παιχνίδι, με μία καταπληκτική παρουσιάστρια που είναι η Μαρία Μπεκατώρου και με μία επιτροπή που απαρτίζεται από ανθρώπους που εκτιμώ πολύ»

Κάποιοι συνάδελφοι σου έχουν κατακρίνει τον Πέτρο Φιλιππίδη και τον Σταμάτη Φασουλή για την απόφαση τους να είναι στο σόου. Η Άννα Φόνσου είπε ότι ακόμη κι αν είχαν ανάγκη τα χρήματα, δεν έπρεπε να το κάνουν.
«Δεν ξέρω η ακριβώς έχει πει η Άννα Φόνσου και δεν θα ήθελα να πάρω θέση. Ο καθένας έχει την άποψη του και έχει κάθε δικαίωμα να τη λέει και δημόσια αν αυτό επιθυμεί. Από εκεί και πέρα δεν θα ήθελα να το σχολιάσω», λέει η ίδια στο ΟΚ.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved