Κι όμως η Σταματίνα Τσιμτσιλή μοιράζεται το καμαρίνι της με τις...
Media

Κι όμως η Σταματίνα Τσιμτσιλή μοιράζεται το καμαρίνι της με τις...

Κάθε παρουσιάστρια έκαστης εκπομπής συνηθίζει να έχει το καμαρίνι της στα στούντιο όπου γίνονται τα γυρίσματα ή βρίσκονται τα πλατό της εκπομπής της. 

Και συνήθως τα καμαρίνια αυτά, κυρίως για τα πιο γνωστά ονόματα είναι ατομικά και στην πόρτα γράφει το όνομά τους. Να όμως που άθελά της η Σταματίνα Τσιμτσιλή αποκάλυψε ότι το καμαρίνι της στα στούντιο pro, απ' όπου βγαίνει το Happy Day του Alpha καθημερινά, δεν είναι ατομικό.

Είναι ομαδικό. Και σύμφωνα με τις ταμπέλες που βλέπουμε στην πόρτα το μοιράζεται με την Άση Μπήλιου (Star System) και την Βίκυ Χατζηβασιλείου (Πάμε Πακέτο). Βέβαια οι δύο κυρίες δεν βρίσκονται καθημερινά στο στούντιο και πηγαίνουν μόνο για τα γυρίσματά τους, δηλαδή όχι συχνά, αφού οι εκπομπές τους είναι μαγνητοσκοπημένες και πολλές φορές γυρίζονται και γκρουπαριστά (δηλαδή 2-3 μαζί).

Και πάλι όμως το γεγονός ότι το καμαρίνι μοιράζεται, μας ξάφνιασε. Ξέροντας όμως καλά την Σταματίνα, είμαστε σίγουροι πως δεν έχει κανένα πρόβλημα με αυτό. Άλλες στη θέση της, ονόματα δεν λέμε και οικογένειες δεν θίγουμε, έναν καβγά τουλάχιστον θα τον είχαν ρίξει γι' αυτό το θέμα.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved