Καν' το όπως ο Άκης: Επιστρέφει με νέα επεισόδια
Media

Καν' το όπως ο Άκης: Επιστρέφει με νέα επεισόδια

Η εκπομπή «Κάν’ το όπως ο Άκης» δίνει απολαυστικό καθημερινό ραντεβού με τους τηλεθεατές του Mega. Κάθε μέρα στις 16.30, ο αγαπημένος μας σεφ προτείνει λαχταριστές συνταγές, νόστιμα πιάτα και πρωτότυπες δημιουργίες.

Ο Άκης Πετρετζίκης μαγειρεύει σε κάθε επεισόδιο μία συνταγή, προτείνοντας εύκολα και οικονομικά πιάτα με απλά υλικά, και δίνει χρήσιμες και πρακτικές συμβουλές για την παρασκευή τους. Φέτος όμως, ο Άκης φιλοξενεί και έναν καλεσμένο –επαγγελματία ή σπουδαστή σεφ. Ο καλεσμένος ετοιμάζει τη δεύτερη συνταγή της εκπομπής, πάντα με τη βοήθεια και τις συμβουλές του Άκη.

Οι συνταγές της εβδομάδας 23-27 Μαΐου:

Δευτέρα 23/5: Η κουζίνα μας θα γεμίσει υπέροχες μυρωδιές, αφού ο αγαπημένος μας σεφ μαγειρεύει πικάντικο κοτόπουλο με φρέσκα αρωματικά. Η καλεσμένη του επεισοδίου, Ελένη Κάππα, μας ετοιμάζει πρωτότυπη σουφλοτυρόπιτα με κανταΐφι.
Τρίτη 24/5: Απολαυστικό ριζότο με γκοργκοντζόλα και σπαράγγια είναι η πρώτη συνταγή για σήμερα. Ο Μανόλης Καστανάκης μάς προτείνει αλμυρή πανακότα με πορτοκάλι.
Τετάρτη 25/5: Μπορούμε να φτιάξουμε σπιτικές ταλιατέλες και ο Άκης μάς δίνει την ιδανική συνταγή γι’ αυτές με καβούρι, τσίλι και τζίντζερ. Ο Λεωνίδας Κυριακόπουλος φτιάχνει μοσχαρίσιο συκώτι με φάβα και καραμελωμένα κρεμμύδια.
Πέμπτη 26/5: Χορταστικό meatball sandwich μάς σερβίρει σήμερα ο Άκης. Το επεισόδιο τελειώνει γλυκά με λαχταριστή μους σοκολάτας με αβοκάντο και exotic green smoothie από την Καίτη Φαρμάκη.
Παρασκευή 27/5: Δύο πεντανόστιμα πιάτα θα έχουμε στη σημερινή εκπομπή. Ο Άκης μαγειρεύει λουκάνικα με πουρέ πατάτας και ο Ιωάννης Κωνσταντόπουλος χοιρινό κότσι με μαύρη μπύρα.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved