Δημήτρης Μακαλιάς: «Είναι μεγάλη να νιώθεις ασφάλεια όταν δουλεύεις»
Media

Δημήτρης Μακαλιάς: «Είναι μεγάλη να νιώθεις ασφάλεια όταν δουλεύεις»

O Δημήτρης Μακαλιάς παρουσιάζει την εκπομπή «Big Talk» στο Netwix. Αισθάνεται ασφαλής που συνεργάζεται με παιδιά που έχει ξανασυνεργαστεί;

«Απόλυτα! Είναι μεγάλη ανάγκη πια στις μέρες μας και μεγάλη ευτυχία να νιώθεις ασφάλεια όταν δουλεύεις. Είναι σαν να σου δίνεται ένα εισιτήριο για την προσωπική επιτυχία σου, αφού έτσι αισθάνεσαι χαλαρός, αληθινός ο εαυτός σου. Μου εμπνέει σιγουριά ότι όλα θα πάνε καλά και πως έχω συμμάχους οι οποίοι είναι εκεί για να βοηθήσουν ό,τι κι αν συμβεί, κάτω από οποιαδήποτε περίσταση. Άλλωστε, είμαστε «δεμένη» παρέα και εκτός πλατό»


Πόσο δύσκολο είναι να βρει άλλους ανθρώπους με τους οποίους να ταιριάζει το χιούμορ του;
«Δεν χρειάζεται να ταιριάξει το χιούμορ, αλλά να σου αρέσει το χιούμορ τους. Προσωπικά, για παράδειγμα, με τον Ζήση Ρούμπο δεν νιώθω ότι έχω κάποια ομοιότητα στο χιούμορ, αλλά το χιούμορ του μου αρέσει τόσο πολύ, που με γεμίζει και γελάω με αυτό. Αντίστοιχα, ο Ζήσης, φαντάζομαι, θα βρίσκει κάτι σε μένα, τον Λάμπρο, τον Γιάννη, τον Γιώργο. Οπότε νομίζω ότι είναι ωραίο να βρίσκεις ανθρώπους στους οποίους αρέσει το χιούμορ του άλλου»


Πέρυσι ήταν στην εκπομπή «Στα καλά καθούμενα». Αν δεχόταν μία ανάλογη πρόταση, θα συμμετείχε σε κάτι τέτοιο; «Νομίζω πως ναι. Ήταν μια πολύ ωραία εμπειρία. Γενικότερα, ήταν μία από τις πιο ωραίες συνεργασίες. Οπότε θα το ξαναέκανα, και θα το επιδιώξω με κάποιον τρόπο...», λέει σε συνέντευξη του στο Mytv.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved