«Μπρούσκο»: Έκοψε η Βαϊτσου την Οικονομάκου;
Media

«Μπρούσκο»: Έκοψε η Βαϊτσου την Οικονομάκου;

Τελικά φαίνεται ότι η Αθηνά Οικονομάκου παρά τις συζητήσεις που είχε τις προηγούμενες εβδομάδες με την παραγωγή δεν θα ενταχθεί στο καστ της καθημερινής σειράς του ΑΝΤ1, "Μπρούσκο", κι αυτό έγινε για δύο λόγους.

Πρώτον, όπως αναφέρει το Ciao, δεν τα βρήκε στα λεφτά αν και της προτάθηκε ένα πολύ καλό χρηματικό ποσό και δεύτερον -και σημαντικότερο- επειδή, όπως ήταν φυσικό, απαίτησε να είναι το πρώτο γυναικείο όνομα της σειράς τόσο στους τίτλους όσο και στην πλοκή, επιθυμία που δεν ικανοποιήθηκε και αυτό της έγινε ξεκάθαρο.

Η απαίτηση δεν είναι καθόλου παράλογη, καθώς η ηθοποιός έχει δύο μεγάλες επιτυχίες στο ενεργητικό της στις καθημερινές σειρές «Η ζωή της άλλης» και «Κλεμμένα όνειρα». Ωστόσο στο θέμα αυτό άσκησε βέτο η Ελένη Βαΐτσου και βρήκε συμπαραστάτες τους περισσότερους συντελεστές, με πρώτο και καλύτερο τον Ανδρέα Γεωργίου.

Η Αθηνά, που δεν υπήρχε καμία περίπτωση να κατέβει και πάλι στην Κύπρο ως δεύτερο όνομα, διέκοψε τις όποιες συζητήσεις. Τώρα αναζητείται νέο γυναικείο όνομα καθώς σύμφωνα με τους πρώτους σχεδιασμούς του σεναρίου θα υπάρξει τρίτο πρόσωπο ανάμεσα σε «Αχιλλέα» (Γεωργίου) και «Μελίνα» (Βαίτσου) ώστε να ανανεωθεί και το ενδιαφέρον του τηλεοπτικού κοινού όσον αφορά στην ιστορία του πρωταγωνιστικού ζευγαριού.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved