Βαλέρια Κουρούπη: «Επειδή είμαι σε κρίση ηλικίας, είδα του Yfsf σαν μια περιπέτεια»
Media

Βαλέρια Κουρούπη: «Επειδή είμαι σε κρίση ηλικίας, είδα του Yfsf σαν μια περιπέτεια»

Η Βαλέρια Κουρούπη σε συνέντευξή της μίλησε για τη το πώς αποφάσισε να συμμετάσχει στο «YFSF».

Με παραξένεψε η συμμετοχή σου στο «Your Face Sounds Familiar», επειδή είσαι μια γυναίκα που δεν της αρέσει να βρίσκεται στα φώτα της δημοσιότητας.

Κι εμένα με εντυπωσίασε η τόλμη μου γιατί δεν έχω επιλέξει μέχρι σήμερα τέτοια έκθεση στη ζωή μου. Αλλά επειδή είμαι σε κρίση ηλικίας, το είδα σαν μια περιπέτεια. (γελάει) Αν λέω σε όλα «όχι» μετά θα έρθει το «αν», που θα με τρώει στο υπόλοιπο της ζωής μου. Έπειτα με έπεισε η παραγωγή της εκπομπής γιατί μου ενέπνευσε ασφάλεια, αλλά και ο φιλανθρωπικός χαρακτήρας του σόου. Για να το αποφασίσω χρειάστηκα χρόνο. Στο τέλος, όμως, είπα: «Τι έχω να χάσω;».

Πώς αντέδρασαν οι δικοί σου άνθρωποι;
Ο άντρας μου είναι ακόμα πιο low profile από μένα, αλλά επειδή είναι πιο ανοιχτόμυαλος θεώρησε ότι έπρεπε να το κάνω, γιατί έτσι θα μου δινόταν η ευκαιρία να δείξω τα άλλα μου ταλέντα και να ξανασυστηθώ στον κόσμο. Να δείξω ότι δεν είμαι μόνο ηθοποιός. Επειδή έχουμε κάνουμε live μαζί, πιστεύει σε μένα και ως τραγουδίστρια. Η αλήθεια είναι ότι με επηρέασε θετικά, γιατί αρχικά φοβόμουν ότι θα γίνω ρεζίλι. Η πεθερά μου, Ελένη Βιτάλη, στην αρχή φοβήθηκε λίγο την έκθεση και το αδηφάγο στοιχείο της τηλεόρασης, αλλά το σκέφτηκε και την επόμενη μέρα μού είπε ότι θα έπρεπε να το κάνω.

Πηγή: Πρώτο θέμα

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved