Media

Ο Σταμάτης Φασουλής, η κριτική επιτροπή του YFSF και ποιον συμπαθεί πολύ

Για την απόφασή του να πει το ναι στην κριτική επιτροπή του YFSF 3 αλλά και για τη σχέση του με τα υπόλοιπα μέλη της επιτροπής μίλησε ο Σταμάτης Φασουλής.

Πότε του έγινε η πρόταση; Γιατί την αποδέχτηκε και ποιον βλέπει σαν παιδί του;

-Περίπου εννέα µήνες πριν, σε ρωτούσα αν θα πήγαινες σε κριτική επιτροπή τάλεντ σόου και µου απαντούσες: «Ετσι που δυσκόλεψαν πια τα πράγµατα και είµαστε όλοι µε το µαχαίρι στον λαιµό µε τις εφορίες να µας κυνηγούν, όλα µπορεί να συµβούν». Πόσες ηµέρες µετά ήρθε η πρόταση από τον Τζώννυ Καλημέρη;

«Ελάχιστες! Εδρασε ακαριαία ο δαιµόνιος Τζώννυ (σ.σ.: γελάει)! Μου είχαν κάνει πρόταση για το ίδιο σόου και παλαιότερα, αλλά δεν είχα χρόνο να το κάνω... Το έβλεπα όµως και το ευχαριστιόµουν, γιατί γίνεται µε κέφι και µεράκι από όλους τους συντελεστές του. Στο «ναι» µου µέτρησε πολύ το ότι «έκλεισαν» γερή επιτροπή: ο Πέτρος Φιλιππίδης είναι αγαπηµένος συνεργάτης και φίλος εδώ και χρόνια, ο Νίκος Μουτσινάς έχει ένα χιούµορ που µου πάει πολύ, η Κατερίνα Παπουτσάκη είναι ένα πανέµορφο, ταλαντούχο πλάσµα, µε την οποία είχα δουλέψει... Έχουµε φτιάξει µια όµορφη παρέα και γελάµε πάρα-πάρα πολύ»!

-Ωστε δεν είστε «σκοτωµένοι» µε τον Νίκο Μουτσινά;

«Είσαι τρελός; ∆ιασκεδάζω πολύ µε το ότι λέει κάποιες φορές τα χειρότερα για κάποιον µε γλυκό τρόπο. Το έβλεπα που το έκανε και στη µεσηµεριανή εκποµπή του. Έκλεινε το µάτι στο κοινό µε ένα µοναδικό ύφος. Τον συµπαθώ πολύ τον Νίκο! Σαν παιδί µου τον βλέπω (σ.σ.: γελάει)! Μόνο «σκοτωµένοι» δεν είµαστε κι αναρωτιέµαι από πού βγήκε όλο αυτό. Από τους διαξιφισµούς µας που γίνονται στον αέρα για πλάκα; Καµία σχέση! Υπάρχει ένα εξαιρετικό κλίµα και είναι χαρά µου που έχω πλάι µου και τον αγαπηµένο... εµποράκο µου»!

Πηγή: Real Life

© 2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved