Χριστίνα Λαμπίρη: «Είµαι βαθιά ανταγωνιστική και... µε είχα συνέχεια στη γωνία»
Media

Χριστίνα Λαμπίρη: «Είµαι βαθιά ανταγωνιστική και... µε είχα συνέχεια στη γωνία»

Λίγο έμεινε πια για να ολοκληρωθεί και η φετινή τηλεοπτική σεζόν. Και λίγο πριν από το τέλος η Χριστίνα Λαμπίρη κάνει την αυτοκριτική της και αποκαλύπτει τα σχέδιά της για το μέλλον.

-Οδεύουµε προς το τέλος της σεζόν. Πώς ήταν για εσένα;

«Ήταν µια δύσκολη αλλά όµορφη χρονιά. Γεµάτη. Πλούσια θεµατολογία, ανταγωνισµός, όπως πρέπει δηλαδή να είναι».

- Ποιος ήταν ο δυσκολότερος αντίπαλος;

«Πρώτα ο εαυτός µου! Είµαι βαθιά ανταγωνιστική και... µε είχα συνέχεια στη γωνία. Αναγνωρίζοντας ότι είναι µια εξαιρετικά δύσκολη περίοδος για όλους µας οικονοµικά, δεν ήθελα να µεταφέρω το άγχος µου ούτε στους εξαιρετικούς συναδέλφους µου ούτε και στην εργοδοσία. Με δύσκολες συνθήκες, µετρηµένα κουκιά στην κυριολεξία, προσπαθήσαµε -και νοµίζω σε µεγάλο βαθµό τα καταφέραµε- να σταθούµε µε αξιοπρέπεια σε µια από τις δυσκολότερες τηλεοπτικές ζώνες. Με µια εδραιωµένη Σταµατίνα κι έναν Alpha εξαιρετικά δυνατό φέτος, µε τον γκουρού της ενηµέρωσης Γιώργο Παπαδάκη στον ΑΝΤ1 και φυσικά την καυτή επικαιρότητα, δώσαµε τον καλύτερό µας εαυτό, δουλέψαµε σκληρά και οµαδικά και πιστεύω ότι κάναµε τη διαφορά».

-Θα συνεχίσεις του χρόνου στο «Ε»;

«Το συµβόλαιό µου λήγει στις 31/7 και έχουµε ξεκινήσει να µελετάµε διάφορα σχέδια».

-Από την άλλη, είχαµε εκποµπές που κόπηκαν εσπευσµένα. Σου φαίνονται δίκαιες οι αποφάσεις των καναλιών;

«Έκαστος στο είδος του... ∆εν έχω υπάρξει σε διοικητική θέση και δεν µπορώ να γνωρίζω τι γίνεται µέσα σε κάθε κανάλι. Συναδελφικά µιλώντας, πιστεύω ότι σε όλες τις εκποµπές πρέπει να δίνεται χρόνος για να χτιστούν, ειδικά όταν πρόκειται για πρόσωπα που πέφτουν πρώτη φορά στην αρένα παίρνοντας ρόλο κεντρικής παρουσίασης. Επίσης πιστεύω ότι όταν µια εκποµπή κόβεται είναι σαν τον χωρισµό. Τις περισσότερες φορές φταίνε και οι δύο πλευρές. Και η πλευρά που έδωσε το πράσινο φως να ξεκινήσει µια εκποµπή και η πλευρά που διεκδικεί την παρουσίαση. Η διαφορά βέβαια είναι ότι, όταν κάτι δεν πάει καλά, φταίνε πάντα οι παρουσιαστές...»

- ‘Εχεις ζήσει κάτι «βίαιο» στην τηλεόραση;

«Φαντάζοµαι ότι εννοείς σε επίπεδο προδοσίας... Φυσικά. Αλλά πραγµατικά δεν θα ήθελα να το συνεχίσουµε γιατί όλοι στο τέλος παίρνουν αυτό που αξίζουν».

Πηγή: Real News

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved