YFSF 3 Τελικός: Τα κλάματα της Μπεκατώρου, η έκπληξη στην Αποστολία και ο ψύχραιμος νικητής
Media

YFSF 3 Τελικός: Τα κλάματα της Μπεκατώρου, η έκπληξη στην Αποστολία και ο ψύχραιμος νικητής

Ο τρίτος κύκλος του πολύ πετυχημένου show του Antenna, Υοur Face Sounds Familiar έφτασε χθες το βράδυ στο τέλος του με νικητή τον Γιάννη Κρητικό -ο οποίος δεν βγήκε νικητής σε κανένα live- σε έναν τελικό που τα είχε όλα. Και γέλιο και συγκίνηση και κλάμα. 

Και όλα αυτά είχαν ξεκινήσει από νωρίς. Και το Gossip-tv.gr βρέθηκε στα παρασκήνια του τελικού του YFSF 3 από νωρίς και κατέγραψε με τις κάμερές του τα πάντα.

Οι συμμετέχοντες στο show, είτε ήταν οι 4 φιναλίστ που διεκδικούσαν τη νίκη, είτε όχι έπρεπε να βρίσκονται στα στούντιο από τις 11 το πρωί για να ξεκινήσουν να ετοιμάζονται και να γίνουν και οι τελευταίες πρόβες για τις εμφανίσεις τους στον τελικό. Γύρω στη 1 και μισή το μεσημέρι φτάσαμε κι εμείς και βρήκαμε στη σκηνή τον Όθωνα Μεταξά και την Josephine Wendel. Η εμφάνισή τους είχε μια μεγάλη δυσκολία. Ότι έπρεπε να αλλάξουν ρούχα επί σκηνής ουσιαστικά και σε ελάχιστον χρόνο αφού μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα έπρεπε να μεταμορφωθούν σε γαμπρό και νύφη.

Στην πρόβα χρειάστηκε να το κάνουν αρκετές φορές με τους ίδιους να είναι αρκετά αγχωμένοι γι' αυτό και τις ενδυματολόγους να τρέχουν και να μην φτάνουν πίσω από στο παράθυρο που είχε στηθεί για σκηνικό. "Σου πάει πολύ το σκούρο μαλλί" είπαν αρκετοί στη Josephine -και δεν ήταν η πρώτη φορά που της το έλεγαν αυτό στο συγκεκριμένο show- "Αλήθεια;" απαντούσε εκείνη: "Η μαμά μου δεν συμφωνεί μαζί σας..." (μάλλον δεν θα την δούμε τελικά μελαχρινή ποτέ).

Στη συνέχεια για πρόβα ανέβηκε ο ένας από τους φιναλίστ, ο Δήμος Μπέκε που τελικά πήρε την τρίτη θέση στην ψηφοφορία του κοινού. Και ήταν, όπως συνήθως, σε μεγάλα κέφια. Βγήκε από το "ασανσέρ" πήρε την πόζα του Elvis και έμεινε εκεί. "Κατέβα μάνα μου..." του φώναξε κάποια στιγμή ο πανταχού παρών Floor manager, Γιώργος Ασημινάκης "Πες το παιδί μου που έχω μείνει σαν κουλός...." γέλασε ο Δήμος και το πήγαν από την αρχή. Το σκούπισμα με το μαντήλι που του δίνουν οι θαυμάστριες και το φιλί στο στόμα, ήταν δική του ιδέα και πραγματικά φάνηκε να απολαμβάνει κάθε λεπτό της εμφάνισής του, τόσο στην πρόβα όσο και στο Live.

Και αμέσως μετά στη σκηνή βρέθηκε ο Γιάννης Κρητικός. Μόνος του, αν και είχε ήδη κανονιστεί να συνοδεύεται από κρητικούς λυράρηδες και μουσικούς, βγήκε έκανε την πρόβα του με σιγουριά και μεγάλη σοβαρότητα και δεν χρειάστηκε να πάνε την πρόβα πάνω από 2 φορές. Μια μόνος και μια με τους χορευτές να παίρνουν θέση γύρω του στις καρέκλες που θα καθόντουσαν αργότερα οι επαγγελματίες μουσικοί. Μπαμ, μπαμ και κάτω όπως αποδείχτηκε αφού αυτό που επέλεξε να κάνει πραγματικά το "είχε" πολύ καλά και φάνηκε και από την πρόβα του.

Λίγη ώρα αργότερα ανέβηκαν η Ελένη Καρακάσηκαι η Βαλέρια Κουρούπη για να κάνουν την Barbra Streisand και την Donna Summer. Η τεράστια ντισκομπάλα που κρεμάστηκε από το ταβάνι για την εμφάνισή τους έκανε την Σία Κοσκινά να "ζηλέψει" αφού την ακούσαμε να λέει πως θα ήθελε πολύ να έχει αυτήν την μπάλα στις ντίσκο εμφανίσεις της τον χειμώνα που μας πέρασε ενώ αντιθέτως αποδείχτηκε "πονοκέφαλος" τόσο για τους τεχνικούς (πόσο χαμηλά ή ψηλά να την τοποθετήσουν) όσο και για την Ελένη Καρακάση που με το που την είδε ζαλίστηκε. "Θα πάθω εγκεφαλικό με την ντισκομπάλα" έλεγε και απέφευγε να την κοιτάζει γιατί κόντεψε αλήθεια να λιποθυμήσει. Εξίσου μεγάλο πρόβλημα αποδείχτηκε και η ένταση που ήταν ρυθμισμένα τα ακουστικά τους αφού με το που ξεκίνησε η μουσική και οι δύο τα πέταξαν από τα αυτιά τους γιατί στην κυριολεξία "κουφάθηκαν".

Και κάπου εκεί έκανε την εμφάνισή της η Μαρία Μπεκατώρου που νωρίτερα ήταν στο καμαρίνι της και κοιμόταν λίγο για να αντέξει. Και σηκώθηκε νωρίτερα απ' ότι την περίμεναν αφού όλοι την ρωτούσαν γιατί δεν κοιμάται κι άλλο. "Δεν ήθελα άλλο, είμαι εντάξει" απαντούσε εκείνη χαμογελώντας κρατώντας στα χέρια της ένα ταπεράκι με σαλάτα και μια κονσέρβα σαρδέλες. (προφανώς κάνει διατροφή) Στον αντίποδα ο σύζυγός της ετοιμαζόταν να φάει μουσακά που είχε φτιάξει η Μαρία τις προηγούμενες μέρες και είχε μείνει. Και το ξέρουμε γιατί την πήρε τηλέφωνο να την ρωτήσει αν ο μουσακάς ήταν εντάξει ή μπορεί να είχε χαλάσει.

Λίγο μετά την άφιξη της Μαρίας στο πλατό ήρθε η ώρα της πρόβας της Ματθίλδης Μαγγίρα. Τελειομανής και επαγγελματίας από τους λίγους η Ματθίλδη δεν άφησε τίποτα στην τύχη. Τσέκαρε από τα βεγγαλικά που φορούσε ο χορευτής στην πλάτη του, ως τα auto cue, τα μικρόφωνα και τα ακουστικά. Στον καναπέ η κόρη της την καμάρωνε να "σκίζει" στην εμφάνισή της ως Michael Jackson, κάνοντας παρέα με τον γιο της Βαλέριας Κουρούπη που ήταν επίσης εκεί και έβλεπε την πρόβα. Τα μπράβο που ακούστηκαν από παντού στην αίθουσα, όταν τελείωσε την πρόβα της τα έλεγαν όλα.

Και ήρθε η ώρα του Σταμάτη Γαρδέλη και του Βαλάντη. Στην σκηνή όμως βρέθηκε μόνο ο Σταμάτης Γαρδέλης γιατί ο Βαλάντης είχε μια υποχρέωση και δεν προλάβαινε να κάνει αυτήν την τελευταία πρόβα (είχαν κάνει πρόβα μαζί ήδη επί σκηνής την Παρασκευή) έτσι ξαφνικά βρέθηκε πάνω να κάνει τον "Φίλιππο Πλιάτσικα" ο Δήμος Μπέκε για να τον σπρώξει -κάνοντας πλάκα- κάποιος από την παραγωγή και να πέσει πολύ γέλιο αφού ο Δήμος επανήλθε δριμύτερος κάνοντας πηδηματάκια πίσω του σε όλο το τραγούδι.

Κι ευτυχώς που γελάσαμε εκεί γιατί ήρθε η πρόβα της Αποστολίας Ζώη να αποτελειώσει όλο το στούντιο. Η ερμηνεία της στο "Γερνάω μαμά" της Τάνιας Τσανακλίδου ήταν πραγματικά πολύ συγκινητική από την πρόβα. "Να τ' ακούσω τώρα τουλάχιστον μια φορά γιατί δεν θα αντέξω στο live, θα με μαζεύετε" έλεγε η Μαρία Μπεκατώρου καθισμένη στην καρέκλα του Σταμάτη Φασουλή στο τραπέζι της επιτροπής. Και πραγματικά την μαζεύαμε. Κι εκείνη, που έκλαιγε με λυγμούς σε όλο το τραγούδι και πολλούς άλλους γύρω, όπως την Ελένη Καρακάση που έκλαιγε στον καναπέ παρακολουθώντας την πρόβα, την ίδια την Αποστολία Ζώη που στην κυριολεξία τα έδωσε όλα και σχεδόν κατέρρευσε όταν ολοκλήρωσε το τραγούδι.

Κλάματα που συνεχίστηκαν και στο Live αφού εκτός από την παρουσιάστρια που χώθηκε σε μια γωνία για να μην την βλέπουν και ζορίστηκε πολύ να κρατηθεί, τρελό κλάμα έριξε και η Κατερίνα Παπουτσάκη εκείνη την ώρα. Με τα χίλια ζόρια συγκρατήθηκε και ο Νίκος Μουτσινάς ενώ τα χαρτομάντηλα γύρω μας έδιναν κι έπαιρναν. Το κλάμα μετατράπηκε σε γέλιο και κραυγές ενθουσιασμού όμως όταν η Αποστολία κατέβηκε από τη σκηνή στο break που ακολούθησε και είδε ξαφνικά μπροστά της τον κολλητό της φίλο Δημήτρη Γιαννέτο που ήρθε από την Αμερική για να της κάνει έκπληξη και την ξετρέλανε!

Το live κύλησε σε ένα πραγματικά γιορταστικό κλίμα και με πολλές guest -στα παρασκήνια- εμφανίσεις. Από τη Μύκονο κατ' ευθείαν στα πλατό του YFSF 3 βρέθηκε ο Τζώννυ Καλημέρης, ο οποίος καμάρωνε τους συνεργάτες του και ειδικά τον Σταμάτη Φασουλή που θεωρεί ότι ήταν υπέροχος στην κριτική επιτροπή. Για λίγο και στην πρώτη της εμφάνιση σε πλατό μετά τη γέννηση του γιου της η Βικτώρια Χαλκίτη -συνεργάτιδα σε όλα τα μεγάλα shows του Antenna- έλαμπε από ολοφάνερη ευτυχία αν και παραδέχτηκε πως είχε λίγο άγχος που άφησε τον 2,5 μηνών γιο της με τον μπαμπά και κοιτούσε συχνά το κινητό της μήπως της είχε στείλει κάποιο μήνυμα και κάτι χρειαζόταν.

Εκεί και ο Φάνης Λαμπρόπουλος για το "Ένα στα Γρήγορα" με το γνωστό του χιούμορ και άφθονο γέλιο. Ξεκίνησε ντυμένος με σμόκιν και στην πορεία της βραδιάς γδυνόταν λίγο λίγο βγάζοντας σακάκι και στη συνέχεια λύνοντας και το παπιγιόν του.

Ο πιο απόσμενος guest πάντως ήταν ένα γαλλικό μπουλντόγκ, ο peanut που τους τρέλανε όλους αφού ο Φάνης Λαμπρόπουλος τον πήρε αγκαλία και η Μαρία Μπεκατώρου που όταν δει παιδί και σκυλί λιώνει, δεν μπόρεσε να αντισταθεί και βρέθηκε να παίζει κι εκείνη μαζί του στα breaks.

Δείτε το άφθονο φωτογραφικό υλικό και τα exclusive videos του Gossip-tv.gr από τα παρασκήνια του τελικού του YFSF 3!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved