Το νέο πρόσωπο του Μπρούσκο είναι ο...
Media

Το νέο πρόσωπο του Μπρούσκο είναι ο...

Φρέσκα νέα. Μόλις έκλεισε το νέο πρόσωπο του τέταρτου κύκλου του Μπρούσκο και το μάθαμε!

Είναι γνωστό σε γενικές γραμμές οτι θα υπάρξει ανανέωση στον νέο κύκλο της δημοφιλέστατης σειράς του Antenna, Μπρούσκο που συνεχίζει στη νέα τηλεοπτική σεζόν με τον τέταρτο κύκλο.

Ένα από τα νέα πρόσωπα έκπληξη που θα παίξει καθοριστικό ρόλο για την εξέλιξη των ιστοριών της σειράς έκλεισε πριν από λίγο και είναι ένας αγαπημένος ηθοποιός. Ο Ιωσήφ Μαρινάκης, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Gossip-tv.gr προστίθεται στο καστ του πετυχημένου σήριαλ και έρχεται να φέρει τα πάνω κάτω.

Όπως μάθαμε ο Ιωσήφ μετά τον προγραμματισμένο γάμο του στα τέλη του μηνός και το ταξίδι του μέλλιτος θα ξεκινήσει γυρίσματα και θα ενσαρκώσει έναν Κρητικό λεβέντη που θα μπει στις ζωές των πρωταγωνιστών και θα τις αναστατώσει για τα καλά αφού θα κερδίσει την καρδιά μιας εκ των πρωταγωνιστριών του Μπρούσκο. Ποιας δεν αποκαλύπτει με τίποτα η σεναριογράφος Βάνα Δημητρίου ούτε στα πιο κοντινά της πρόσωπα για να μη χαλάσει η έκπληξη.

Μαντεψιές επιτρέπονται όμως ε; Κι εμείς αν θα κάναμε μια πρόβλεψη θα ποντάραμε στην Αναστασία (Βαρβάρα Λάρμου). Για να δούμε θα πέσουμε μέσα;

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved