Στη Θεσσαλονίκη για το «Master Chef»  η Μανωλίδου
Media

Στη Θεσσαλονίκη για το «Master Chef» η Μανωλίδου

Η Ευγενία Μανωλίδου άρχισε τα γυρίσματα του «Master Chef» για λογαριασμό του Μεγάλου Καναλιού στη Θεσσαλονίκη. Ευδιάθετη, φωτογραφήθηκε με τους παίκτες για τις ανάγκες της διαφήμισης της εκπομπής στην είσοδο του ξενοδοχείου. Κάτω από το εντυπωσιακό σκηνικό έγιναν και τα γυρίσματα με τους υποψήφιους παίκτες για το τρέιλερ της εκπομπής.

«Η αρχή της εκπομπής είναι μαγνητοσκοπημένη και αυτό είναι πολύ σημαντικό. Ξέρω από μαγειρική, την οποία ξεκίνησα όταν απέκτησα τα παιδιά μου. Είναι πολύ σημαντικό ότι συμμετέχω σε αυτή την εκπομπή, γιατί έτσι θα βελτιώσω περισσότερο τις ικανότητές του στην κουζίνα για να εντυπωσιάσω τον σύζυγο και τα παιδιά μου!» δήλωσε η Ευγενία Μανωλίδου.
Στο ξενοδοχείο βρισκόταν πολλοί συγγενείς υποψηφίων, κρατώντας τηγάνια, κατσαρόλες, καθώς και σακούλες με... μακαρόνια.

Χαμογελαστή η Ευγενία παρουσίασε τους 33 υποψηφίους, που ετοίμαζαν πρώτα τα υλικά για το πιάτο τους και μετά ξεκινούσαν τη διαδικασία μαγειρέματος μπροστά στους πολύπειρους σεφ, Λευτέρη Λαζάρου, Γιάννη Λουκάκο και Δημήτρη Σκαρμούτσο. Στην αρχή των γυρισμάτων έφυγε μία από τους συμμετέχοντες μην αντέχοντας τη συγκίνηση και το στρες, παρά την προσπάθεια που κατέβαλαν οι άνθρωποι της παραγωγής να τη μεταπείσουν. Η παραγωγή σκέφτεται, πάντως, τα πιάτα που φτιάχνονται να μην πάνε χαμένα και να καταλήγουν στο τραπέζι απόρων! Πηγή:Espresso

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved