Ο Ιεροκλής Μιχαηλίδης «απέναντι» από τον Σπύρο Παπαδόπουλο τηλεοπτκά
Media

Ο Ιεροκλής Μιχαηλίδης «απέναντι» από τον Σπύρο Παπαδόπουλο τηλεοπτκά

Aπόπειρα να µπει πιο ενεργά στο παιχνίδι του ανταγωνισµού, µε περισσότερο ελκυστικό πρόγραµµα, κάνει η ΕΡΤ για την προσεχή σεζόν, σχεδιάζοντας νέες ψυχαγωγικές εκποµπές, µε στόχο την αύξηση της τηλεθέασης. Στο πλαίσιο αυτό, ετοιµάζει νέα µουσική εκποµπή, προκειµένου να αναβιώσει το DNA µιας από τις πλέον επιτυχηµένες εκποµπές της διαχρονικά και να χτυπήσει το άλλοτε δικό της «Στην υγειά µας», που καθιερώθηκε µεν στην ΕΡΤ αλλά τα τελευταία τρία χρόνια µετακόµισε στον Apha, όπου θα συνεχίσει και την ερχόµενη σεζόν. Η λύση αναζητήθηκε και βρέθηκε στο πρόσωπο του Ιεροκλή Μιχαηλίδη.

Σύµφωνα µε πληροφορίες της real, ο δηµοφιλής ηθοποιός θα είναι ο παρουσιαστής της νέας µουσικής εκποµπής της ΕΡΤ, που θα έχει ζωντανή µουσική, κουβέντα και πολλούς καλεσµένους. Ο τίτλος της εκποµπής θα είναι «Στο ρεφρέν», η διάρκειά της τρίωρη και η µετάδοσή της θα γίνεται στην prime time. Αν και δεν είναι ακόµα γνωστό αν θα προβάλλεται Σάββατο βράδυ, η µουσική εκποµπή µε τον Ιεροκλή Μιχαηλίδη αναµένεται να αποτελέσει το αντίπαλον δέος τού «Στην υγειά µας, ρε παιδιά» µε τον Σπύρο Παπαδόπουλο. Έτσι, οι δύο ηθοποιοί, που µοιράστηκαν φέτος το σανίδι της σκηνής στη µουσική παράσταση «Άγαµοι Θύται selfie», θα βρεθούν του χρόνου τηλεοπτικά «απέναντι».
Η εκποµπή «Στο ρεφρέν» πήρε ήδη το «πράσινο φως» από τη διοίκηση της ΕΡΤ και η παραγωγή της θα στηθεί σύντοµα, µε στόχο να βγει στον αέρα τον Οκτώβριο, στην ΕΡΤ2. Όπως αναφέρουν πληροφορίες, το µουσικό πρόγραµµα θα έχει αρκετές διαφοροποιήσεις στη δοµή και στο στήσιµο σε σχέση µε την αντίστοιχη εκποµπή του Alpha. Έτσι, γίνεται συνειδητά προσπάθεια να µην είναι απλώς µια κόπια τού «Στην υγειά µας, ρε παιδιά», αλλά περισσότερο µια παρόµοιας λογικής εκποµπή, που θα έχει όµως τον δικό της χαρακτήρα.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved