Ταμάμ: Ο Αλέξης ανάμεσα σε Έλλη και Τζεμ
Media

Ταμάμ: Ο Αλέξης ανάμεσα σε Έλλη και Τζεμ

Ο Πιέρρος Ανδρακάκος αναμένεται να πει στους ηθοποιούς το πρώτο «πάμε» για τα γυρίσματα του Ταμάμ τον Σεπτέμβριο, ώστε η κωμική σειρά να κάνει πρεμιέρα με την έναρξη του καινούργιου προγράμματος του ΑΝΤ1.

Ωστόσο, όπως αποκάλυψε το Mytv, ο Βασίλης Ρίσβας και η Δήμητρα Σακαλή έχουν ήδη γράψει τα πρώτα επεισόδια και οι ιστορίες τους αναμένεται να καταπλήξουν τους τηλεθεατές, μιας και ο 3ος κύκλος θα τα έχει όλα: τσακωμούς, έρωτες, επιστροφές, εγκυμοσύνες, προβλήματα, χαρά και γέλιο!

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, η σχέση της Έλλης και του Τζεμ θα έχει αρκετά σκαμπανεβάσματα. Πιο συγκεκριμένα, στην αρχή θα δούμε την κοπέλα να διανύει τους πρώτους μήνες της εγκυμοσύνης της και, παράλληλα, να προσπαθεί μαζί με την Κατερίνα να «ανεβάσουν» τη δική τους ιστοσελίδα, προκειμένου να εκφράζονται μέσα από αυτή. Στο μεταξύ, η ίδια προσπαθεί να αντιμετωπίσει τη νέα ζωή της, καθώς, παρότι είναι έγκυος, θα αρχίσει τις σπουδές της στο πανεπιστήμιο. Από την άλλη, ο Τζεμ ψάχνει να βρει δουλειά, ενώ συγχρόνως ασχολείται με το συγκρότημα του. Ο νεαρός, αγχωμένος για μια συναυλία που αναμένεται να δώσει, έχει εστιάσει την προσοχή του σ' αυτή.

Όλα αυτά, λοιπόν, προκαλούν τριβές και προβλήματα στο νεαρό ζευγάρι. Μάλιστα, η'Ελλη ζηλεύει τον αγαπημένο της, ο οποίος έχει αποκτήσει πολλές θαυμάστριες, ενώ και ο Τζεμ αισθάνεται ζήλια τώρα που εκείνη πρόκειται να φοιτά στο πανεπιστήμιο και να κάνει νέες γνωριμίες. Την ίδια στιγμή, τα πράγματα περιπλέκονται περισσότερο, μιας και ξαφνικά επιστρέφει ο Αλέξης. Ο τελευταίος αποδεικνύεται πως δεν ξεπέρασε ποτέ την Έλλη και ότι δεν κατάφερε να δεχτεί πως εκείνη προτίμησε τον Τζεμ από τον ίδιο. Όπως είναι φυσικό, η παρουσία του νεαρού εξοργίζει τον Τζεμ, με αποτέλεσμα εκείνος να ζηλεύει ακόμα περισσότερο την 'Ελλη. Μάλιστα, ο νεαρός γίνεται... Τούρκος, όταν παρεξηγεί μια συζήτηση που έχει η αγαπημένη του με τον Αλέξη!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved