Η παραίτηση που αλλάζει τα δεδομένα στο Epsilon
Media

Η παραίτηση που αλλάζει τα δεδομένα στο Epsilon

Είμαστε μια ανάσα πριν την έναρξη της νέας τηλεοπτικής σεζόν και η παραίτηση αυτή του κορυφαίου στελέχους του καναλιού, φέρνει τα πάνω κάτω στο Epsilon. 

Παρελθόν αποτελεί για το κανάλι, η διευθύντρια ψυχαγωγικού προγράμματος, Ράνια Ματαφιά. Η παρουσία της στον σταθμό ήταν καθοριστική και σημαντική λόγω θέσης και το κενό αυτό πρέπει να καλυφθεί άμεσα.

Αποφάσισε να λήξει την συνεργασία της με στον σταθμό λίγο πριν ξεκινήσει η νέα σεζόν και ακόμα οι λόγοι της παραίτησής της δεν έχουν γίνει γνωστοί. Η είδηση της παραιτήσεώς της έπεσε, όπως αντιλαμβάνεστε, σα βόμβα στα γραφεία του Epsilon και των συνεργατών της και μάλιστα την περίοδο που όλοι -παλιοί και νέοι- δουλεύουν πυρετωδώς για την προετοιμασία των εκπομπών που από τα μέσα Σεπτεμβρίου κάνουν η μία πίσω από την άλλη πρεμιέρα.

Μια προετοιμασία που έχει ξεκινήσει από τα τέλη Αυγούστου με την επιστροφή όλων στα γραφεία τους με τη συμμετοχή και της Ράνιας Ματαφιά ως τώρα σε όλο τον σχεδιασμό. Αυτοί που ξέρουν καλά την πετυχημένη διευθύντρια λένε πως πιθανότατα πολύ σοβαρό ρόλο στην απόφασή της αυτή να έπαιξε η μη αδειοδότηση του καναλιού αλλά και πιθανόν κάποια πρόταση συνεργασίας από κανάλι που έχει εξασφαλίσει μια από τις πολυπόθητες τηλεοπτικές άδειες.

Ό,τι κι αν έπαιξε ρόλο πάντως το γεγονός είναι πως η Ράνια Ματαφιά δεν ανήκει πια στο δυναμικό του Epsilon και μένει να δούμε αν και άλλοι θα ακολουθήσουν τον δικό της δρόμο.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved