«Προδοσίες»: Η οικογένεια Παυλίδης μας συστήνεται
Media

«Προδοσίες»: Η οικογένεια Παυλίδης μας συστήνεται

Η καθημερινή σειρά «Προδοσίες» του ΣΚΑΪ έκανε χθες πρεμιέρα. 

Πάμε να γνωρίσουμε την οικογένεια Παυλίδη.

Ο Φίλιππος Σοφιανός υποδύεται τον Τιμολέων. Με δύο γάμους στο ενεργητικό του, που του χάρισαν μία κόρη και έναν γιο, είναι ένας αυτοδημιούργητος εφοπλιστής. Η χαρμόσυνη μέρα της καθέλκυσης του νέου του πλοίου καταλήγει σε τραγωδία. Ο γιος του πέφτει θύμα απαγωγής, ενώ ο ίδιος σύντομα παθαίνει καρδιακή προσβολή! Άνθρωποι του υποκόσμου κρατούν όμηρο τον νεαρό προκειμένου να αναγκάσουν τον Παυλίδη να μεταφέρει παράνομα όπλα (που προορίζονται για τη Μέση Ανατολή) με το νέο του καράβι.^-Μην έχοντας άλλη επιλογή, υποκύπτει στον εκβιασμό και μπαίνει στα άδυτα της ρωσικής μαφίας.

Η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου υποδύεται την Κλαίρη. Κλασική περίπτωση αυταρχικής μητέρας και «κακιάς» πεθεράς, η δεύτερη σύζυγος του Τιμολέοντα θέλει οπωσδήποτε ο γιος της να γίνει ο αποκλειστικός κληρονόμος της περιουσίας. Επεμβαίνει και στα προσωπικά του Μάρκου. Μαθαίνει ότι ερωτεύτηκε την κόρη της μαγείρισσας της, τη Μαρίνα (Χριστίνα Κυριάκου), που μάλιστα είναι έγκυος, την οποία φυσικά δεν εγκρίνει και την πιέζει να διακόψει την κύηση.

Ο Ορφέας Παπαδόπουλος υποδύεται τον Μάρκο. Τα μεγαλεπήβολα όνειρα της μητέρας του τον αφήνουν παγερά αδιάφορο. Τρελά ερωτευμένος με τη Μαρίνα, αγνοεί ότι θα γίνει πατέρας, γιατί η κοπέλα διστάζει να του το πει. Ο εφιάλτης που ζει στα χέρια των απαγωγέων του ευτυχώς λήγει σύντομα.

Τέλος, η Φιλίππα Τάμπαρη υποδύεται την Λούση. Δεν διστάζει να φτάσει στα άκρα για να κρατήσει τα ηνία της εταιρίας. Αδίστακτη και φιλόδοξη, με τη βοήθεια του εραστή της, Πέτερ, έρχεται σε επαφή με έναν επικίνδυνο Ρώσο «νονό» και τον βοηθά στην απαγωγή του ίδιου της του αδερφού. Απαιτεί στο επίμαχο καράβι να μπει ως δεύτερος καπετάνιος ο Άρης. Υπήρξε ερωτευμένη μαζί του κάποτε και, όπως φαίνεται, δεν τον έχει ξεπεράσει. Γι' αυτό πριν φύγει για το μοιραίο ταξίδι τον ξαφνιάζει με ένα παθιασμένο φιλί.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved