To gossip-tv.gr βρέθηκε στο πλατό του Deal
Media

To gossip-tv.gr βρέθηκε στο πλατό του Deal

Το «Deal» επιστρέφει στους τηλεοπτικούς μας δέκτες έπειτα από έξι χρόνια μέσα από την συχνότητα του Alpha.

Το gossip-tv.gr, «τρύπωσε» στο στούντιο που γυρίζεται το τηλεπαιχνίδι και είχαμε την ευκαιρία να παρακολουθήσουμε από κοντά το γύρισμα ενός επεισοδίου.

Παρουσιαστής δεν θα μπορούσε να είναι άλλος από τον Χρήστο Φερεντίνο, ο οποίος στο παρελθόν το έκανε με μεγάλη επιτυχία.

Στο πλατό κυριαρχούν το κόκκινο και το πορτοκαλί χρώμα. Στο κέντρο βρίσκεται ο Χρήστος Φερεντίνος με τον παίχτη που κληρώνεται κάθε φορά, ενώ δεξιά και αριστερά βρίσκονται οι υπόλοιποι παίχτες. Τα κουτιά που έχουν οι διαγωνιζόμενοι είναι κόκκινα, ενώ τα χρηματικά ποσά έχουν προσαρμοστεί στα τωρινά δεδομένα.

Ο δικηγόρος Χρήστος Αναγνωστόπουλος δεν πέρασε απαρατήρητος από τον γυναικείο πληθυσμό του πλατό, αφού όταν τον πλησίασε ο παρουσιαστής, το κοινό ξέσπασε σε χειροκροτήματα και επιφωνήματα.

Μετά το τέλος του γυρίσματος είχαμε την ευκαιρία να συνομιλήσουμε με τον Χρήστο Φερεντίνο, ο οποίος μας μίλησε για την επιστροφή του Deal που όλοι γνωρίσαμε και αγαπήσαμε με εκείνον.

«Μέσα από το Deal περιγράφουμε τις ανθρώπινες ιστορίες ,βλέπουμε τους ανθρώπους με μια αισιόδοξη ματιά και έχουμε την ευχέρεια να δίνουμε και χρήματα. Νομίζω ότι δεν υπάρχει κάτι αντίστοιχο στην ελληνική τηλεόραση. Άρα δεν το βλέπω σαν πισωγύρισμα την παρουσίαση του Deal. Αντιθέτως το είδα σαν έναν τρόπο να προχωρήσουμε δυναμικά»

Πως προέκυψε το Deal; Ήταν δική σου πρόταση ή του καναλιού;

«Έγινε σε συνεργασία. Όταν συζητάγαμε για το τι θα γίνει για το «Άκου τι είπαν» το οποίο πήγε πολύ καλά και τερμάτισε πρώτο καταλήξαμε ότι μόνο το Deal θα μπορούσε να βάλει μια άνω τελεία και να κάνουμε κάτι άλλο. Και αφού μας δινότανε η ευκαιρία να το έχουμε είπαμε να το δοκιμάσουμε»

Έχει κλείσει ο κύκλος του «Άκου τι είπαν»;

«Νομίζω ότι οτιδήποτε τελειώνει με ψηλά το κεφάλι δεν τελειώνει. Δεν έχει φθαρεί το Άκου τι είπαν αυτό είναι το μόνο σίγουρο και αυτός ήταν ένας λόγος που θέλαμε να το σταματήσουμε όταν ήταν ακόμα πρώτο. Βλέπουμε από τον ίδιο τον κόσμο που μας ρωτάει γιατί το σταματήσαμε, ευτυχώς το Deal είναι μια απάντηση που τους ηρεμεί και θα έχουν μια πολύ καλή παρέα. έτσι όπως εξελίσσονται τα πράγματα πάμε βήμα βήμα»

Θα σε ενδιάφερε να κάνεις ένα άλλου είδους εκπομπή;

«Έχω καθιερωθεί σ’ αυτό το είδος και αυτός είναι ένας λόγος που με προτιμάνε. Εγώ τα παιχνίδια δεν τα βλέπω σαν παιχνίδια αλλά σαν εκπομπές με πολλά στοιχεία μέσα. Είναι λάθος να το αντιμετωπίζεις ότι πάω να κάνω ένα τηλεπαιχνίδι με μια ελαφριά ψυχαγωγία. Πρέπει να επικοινωνείς με πολλούς ανθρώπους και να δίνεις γρήγορο ρυθμό. Το τηλεπαιχνίδι το θεωρώ ένα πολύ δύσκολο είδος που περιλαμβάνει πολλά είδη εκπομπών»

Θα έκανε ενημερωτική εκπομπή;

«Στην ενημέρωση υπάρχουν τόσοι πολλοί άνθρωποι εξειδικευμένοι πλέον , άρα ο τομέας της ενημέρωσης είναι κάτι πολύ συγκεκριμένο. Το να κάνω ενημέρωση πάντα μου άρεσε γιατί ως δημοσιογράφος έχω ξεκινήσει, ήμουν πολλά χρόνια στο ρεπορτάζ και το κάνω και στο ραδιόφωνο , με την επικαιρότητα ασχολούμαι»

Πιο είναι το καλύτερο Deal της ζωής σου;

«Όταν έκανα το Deal στο παρελθόν και με ρωτούσαν ότι είχα δημιουργήσει την οικογένειά μου, άρα η απάντηση ήταν εύκολη. Αλλά και τώρα που το σκέφτομαι ίδια είναι η απάντηση»

Τέλος, δεν θα μπορούσαμε να μην ρωτήσουμε τον Χρήστο Φερεντίνο για τις τηλεοπτικές άδειες και για το πως βλέπει την κατάσταση που έχει δημιουργηθεί τόσο στον Alpha όσο και στα υπόλοιπα κανάλια.

«Δεν νομίζω να υπάρχει άνθρωπος που να μην αγχώνεται ακόμα και σε κανάλι με άδεια να είναι. Η κατάσταση είναι πολύ ρευστή πια. Προς το παρόν υπάρχει ένα δίμηνο ζωής που υποτίθεται ότι δεν θα υπάρχουμε μετά, αλλά πιστεύω ότι θα βρεθούν λύσεις . Δεν μπορώ να πιστέψω θα κλείσουν τα κανάλια και θα βρεθούν τόσοι άνθρωποι στον δρόμο. Μου φαίνεται σαν ψέμα όλο αυτό που έχει συμβεί, είναι πολύ άδικο και απλά ελπίζω ότι θα βρεθεί λύση. Δεν μπορώ να πιστέψω ότι κανάλια σαν τον Alpha και το Star ξαφνικά θα ρίξουν μαύρο. Για μένα κανένα κανάλι δεν θα έπρεπε να κλείνει. Θα έπρεπε να βρεθεί τρόπος να επιβιώσουν τα κανάλια και να μπουν κανόνες στο παιχνίδι. Αυτό είναι δεδομένο, να μπει μια τάξη. Όλοι το ήθελαν αυτό για να τελειώνει αυτή η ιστορία. Αλλά το ότι επιβλήθηκε ένας αριθμός 4 από την Κυβέρνηση αυτό ποτέ δεν το κατάλαβα. Με ποια αιτιολογία; Γιατί τόσο χωράει η διαφημιστική αγορά; Η διαφημιστική αγορά, η ελεύθερη αγορά κανονίζει τους νόμους της. Από την αρχή δεν υπήρχε ουσιαστική απάντηση σε αυτό. Στο άλλο συμφωνούσαμε απόλυτα και ήταν πολύ ωραίο που η Κυβέρνηση πήρε την πρωτοβουλία και μπήκε επί της ουσίας σε αυτή την ιστορία, αλλά όχι με αυτό τον τρόπο. Εδώ νομίζω ότι έχασε το δίκιο της και η εξέλιξη δεν είναι ότι καλύτερο γίνεται αυτή την στιγμή. Όλοι είναι στον αναβρασμό, όλοι σε μια ανασφάλεια και νομίζω ότι και η διαφημιστική αγορά έχει παγώσει. Ο Alpha συνεχίζει κανονικά και με πολύ ωραίο πρόγραμμα, υπάρχει πολύ ωραία ατμόσφαιρα. Έχω περάσει από όλα τα κανάλια και με όλους είχα εξαιρετική συνεργασία γιατί έτσι είμαι ως άνθρωπος. Όπου είμαι ιδρώνω την φανέλα, αλλά με τον Alpha εδώ και τρία χρόνια έχω μια εξαιρετική συνεργασία και δεν θέλω να πιστέψω ότι ο Alpha μπορεί να μην υπάρχει. Σ’ ένα κανάλι δεν είναι μόνο οι εργαζόμενοι που δουλεύουν σε αυτό και οι άνθρωποι που συνεργάζονται αλλά είναι και οι τηλεθεατές. Αυτό είναι που κάνει μια τηλεόραση αγαπητή, την κάνει να διεκδικεί μερίδιο της διαφημιστικής πίτας και να κερδίζει την αγάπη του κόσμου. Και απ’ ότι φαίνεται ο Alpha κατάφερε τα τελευταία δυο χρόνια να κερδίσει αυτό το παιχνίδι με εντυπωσιακό τρόπο, με πολύ δουλειά, με οργάνωση και καινούργιες προτάσεις».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved