Φιλίππα Τάμπαρη: Μιλά για το ρόλο της στη σειρά «Προδοσίες»
Media

Φιλίππα Τάμπαρη: Μιλά για το ρόλο της στη σειρά «Προδοσίες»

Για το ρόλο της στη σειρά «Προδοσίες» που προβάλλεται στο τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΙ, μίλησε σε συνέντευξη της Φιλίππα Τάμπαρη.

Θα μας συστήσετε τη Λούση Παυλίδη;
«Είναι ένα κορίτσι, το οποίο -λόγω της οικονομικής της δυνατότητας-έχει μάθει να έχει πάντα αυτό που θέλει. Είναι κακομαθημένη, επειδή ο πατέρας της -ο Τιμολέων Παυλίδης- της είχε αδυναμία, λόγω του ότι μεγάλωσε και χωρίς τη μητέρα της. Αυτό βγαίνει σε κάποια επεισόδια, αργότερα. Έχει μάθει όλα να γίνονται όπως θέλει εκείνη».

Σε ποια φάση βρίσκεται η ζωή της,
«Έχει έρθει στην Κύπρο, καθώς ο πατέρας της έχει ανοίξει επιχειρήσεις. Θέλει να του αποδείξει πάση θυσία την αξία της. Γι’ αυτό και θα κάνει όλα αυτά που θα δείτε προσεχώς στη σειρά».

Η Λούση νιώθει παραμελημένη;
«Επειδή ο πατέρας της γνώρισε μετά την Κλαίρη και απέκτησαν τον Μάρκο, για τον οποίο είναι πολύ περήφανος, ίσως νιώθει παραμελημένη. Φυσικά, υπάρχει, με την Κλαίρη ανταγωνισμός. Στήνουν ίντριγκες η μία στην άλλη».

Η Λούση έχει δική της ναυτιλιακή εταιρία.;
«Θυγατρική, που έχει την εποπτεία ο πατέρας της»

Σύμμαχός της είναι ο Πέτερ Θεοφάνους;
«Είναι ο δικηγόρος της οικογένειας. Η σχέση τους βασίζεται μόνο στη σωματική επιθυμία. Φυσικά και σε αλληλέγγυες φιλοδοξίες. Συναισθηματικά, είναι ερωτευμένη με τον Άρη», λέει ο ηθοποιός στο περιοδικό Τηλεθεατής.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved