Αυτά είναι τα νέα πρόσωπα του Ταμάμ
Media

Αυτά είναι τα νέα πρόσωπα του Ταμάμ

Νέα πρόσωπα θα δούμε φέτος στο Ταμάμ. Νέοι ρόλοι που θα φέρουν τα πάνω κάτω στην ζωή των πρωταγωνιστών της επιτυχημένης σειράς του ΑΝΤ1.

Η Ευθυμία είναι 15 ετών, παιδί ορφανοτροφείου που περνάει ζόρικη εφηβεία. Αν η Έλλη ήταν δύσκολη έφηβη, η Ευθυμία είναι δέκα φορές περισσότερο! Είναι εριστική, αλαζονική, «ξερόλα» και επιθετική, όταν δεν γίνεται το δικό της. Γνωρίζει τη Μυρτώ σε συνεδρίες. Αμέσως η επαφή τους είναι ιδιαίτερη. Η Ευθυμία δεν θέλει να παραδεχτεί ότι τη συμπαθεί και βγάζει τον χειρότερο εαυτό της. Η Μυρτώ, από την άλλη πλευρά, ως γυναίκα και επιστήμονας θεωρεί αυτή τη μικρή τη μεγαλύτερη πρόκληση στη ζωή της. Η Ευθυμία θα φέρει τα πάνω κάτω στην οικογένεια.

Ο Κωνσταντίνος είναι όμορφος και αθλητικός τύπος, με γοητευτικό χαμόγελο και άνεση που πλησιάζει στο θράσος. Δείχνει πιο ώριμος από την ηλικία του. Ιδιοφυΐα και εξπέρ στα ηλεκτρονικά πάσης φύσεως, θα φτιάξει το μπλογκ της 'Έλλης και της Κατερίνας. Ως τολμηρό παιδί που δεν διστάζει να διεκδικήσει αυτό που θέλει, κερδίζει και την Κατερίνα, που με το «καλημέρα σας» κάνει σχέση μαζί του. Όμως θα βρεθεί εγκλωβισμένη σε μια κατάσταση που δεν φανταζόταν και δεν μπορεί να κοντρολάρει.

Ο Θάνος Ιακώβου είναι ο νέος καθηγητής στη σχολή της Ντιλέκ, ο οποίος είναι λέκτορας Ανατομίας στην Ιατρική Σχολή Αθηνών. Ο ίδιος τη συμπαθεί πολύ, γιατί είναι έξυπνη και πιστεύει στις δυνατότητες της, ενώ το χαμόγελο και το βλέμμα της τον κάνουν να ξανανιώσει έφηβος. Την ερωτεύεται σχεδόν αμέσως. Αυτός ο μέχρι τώρα συγκροτημένος και αψεγάδιαστος άνθρωπος είναι έτοιμος να κάνει δική του τη Ντιλέκ. Από την άλλη, και η κοπέλ0.γοητεύεται από τον Ιακώβου.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved