Μαρία Πρωτόπαππα: «Τα θέματα ταμπού είναι πάντα ρίσκο να τα πιάνεις στο στόμα σου»
Media

Μαρία Πρωτόπαππα: «Τα θέματα ταμπού είναι πάντα ρίσκο να τα πιάνεις στο στόμα σου»

Στη νέα σειρά του Alpha «Η λέξη που δε λες», πρωταγωνιστεί η Μαρία Πρωτόπαππα

Η ηθοποιός μιλά σε πρόσφατη συνέντευξη της για τη συνεργασία της με τον Θοδωρή Παπαδουλάκη.

«Είναι νέος, με φρέσκια ματιά, τολμηρός, ακομπλεξάριστος, ήρεμος και ταυτόχρονα χορτασμένος, δεν ψάχνει επιβεβαίωση. Ζεστή καρδιά, μάτι παιχνιδιάρικο, κεφάτο και με θέληση για πρόοδο. Μιλάμε, ψάχνουμε, αναρωτιόμαστε και αυτοαμφισβητούμαστε ταυτόχρονα. Αυτό το τελευταίο, ειδικά, το εκτιμώ δεόντως! Το ευτυχές γεγονός είναι ότι παλεύουμε με τις συνθήκες και όχι μεταξύ μας», λέει στο περιοδικό Τηλεθεατής.

Όσο για το αν θεωρεί πως είναι δύσκολο το εγχείρημα να μεταφέρει στην ελληνική τηλεοπτική πραγματικότητα ένα θέμα όπως ο αυτισμός;
«Τα θέματα ταμπού είναι πάντα ρίσκο να τα πιάνεις στο στόμα σου σε χώρους ή κοινωνίες κλειστές και φοβισμένες. Όμως, αυτό δεν σημαίνει πως δεν πρέπει να τολμάει κανείς. Εξάλλου, μία τηλεοπτική σειρά δεν παύει να είναι "διασκεδαστική", θέλω να πω πως απέχει από το ντοκιμαντέρ, από τη ρεαλιστική απεικόνιση του θέματος. Έτσι κι εμείς, αγγίζουμε απαλά ένα τέτοιο σοβαρό θέμα, δεν κάνουμε μελέτη ή διατριβή πάνω σε αυτό, λέμε μια εύληπτη ανθρώπινη ιστορία, σε ήπιους τόνους, ευχάριστους σχεδόν, προσδίδοντας στο έργο μας και την αναγκαία αισθητική που ταιριάζει στο είδος "τηλεόραση"», καταλήγει η ηθοποιός.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved