Ντορέττα Παπαδημητρίου: "Έχω νιώσει και θυμό και αγανάκτηση και στενοχώρια με όσα ζήσαμε στο κανάλι"
Media

Ντορέττα Παπαδημητρίου: "Έχω νιώσει και θυμό και αγανάκτηση και στενοχώρια με όσα ζήσαμε στο κανάλι"

Ασχέτως του απότομου φινάλε που είχαν τα «Καλημερούδια» λόγω των οικονομικών προβλημάτων του Μega, η Ντορέττα Παπαδημητρίου την περσινή σεζόν απέσπασε πολύ καλές κριτικές ως παρουσιάστρια. Ένιωσε ότι ήταν η απάντηση της απέναντι σε όσους την είχαν στημένη πριν ξεκινήσει στο πρωινό;

«Παρά το γεγονός ότι το περσινό εγχείρημα είχε ξεκινήσει με πολλή φαγωμάρα από έξω, ήμουν προετοιμασμένη, διότι ξέρω ότι υπάρχουν πολλοί άνθρωποι στα media που βγάζουν συμπεράσματα πριν δουν κάτι επί της οθόνης, θεωρώ, όμως, πολύ μεγάλη νίκη μας το ότι όχι μόνο καταφέραμε να κερδίσουμε, παρά τα προβλήματα που είχε το κανάλι, τους ανθρώπους του χώρου μας αλλά και το κοινό. Γιατί, κακά τα ψέματα, στο τέλος της ημέρας αυτοί είναι που έχουν τη μεγαλύτερη σημασία, οι τηλεθεατές, και όχι ο χώρος μας. Είχαμε απέναντι μας έναν πολύ σκληρό ανταγωνισμό, κι όμως εμείς ως μια φρέσκια ομάδα καταφέραμε να κερδίσουμε έδαφος. Αν τα πράγματα στο Μega πήγαιναν καλά, δεν θα υπήρχε αμφιβολία για το αν τα «Καλημερούδια» θα συνέχιζαν και για δεύτερη σεζόν. Αυτό θα γινόταν, γιατί αυτό είχαμε συζήτησα με το κανάλι. Δυστυχώς, όμως, μας πρόλαβαν τα γεγονότα...», λέει στην εφημερίδα Αγορά και συνεχίζει:

«Έχω περάσει από όλα τα ψυχολογικά σκαμπανεβάσματα μέσα σε αυτό το διάστημα, είναι η αλήθεια. Έχω νιώσει και θυμό και αγανάκτηση και στενοχώρια με όσα ζήσαμε στο κανάλι. Αναγκαστήκαμε να σταματήσουμε την εκπομπή με πολύ βάσανο, γιατί από ένα σημείο και μετά δεν υπήρχε άλλη λύση. Κανείς μας δεν περίμενε πέρυσι τέτοια εποχή ότι θα ερχόταν μια ημέρα που το Μega θα είχε τέτοια προβλήματα».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved