Το νέο πρόσωπο στους «Συμμαθητές» αποκαλύπτεται…
Media

Το νέο πρόσωπο στους «Συμμαθητές» αποκαλύπτεται…

Για το πώς προέκυψε η συνεργασία του με τους «Συμμαθητές» αλλά και τι πρόκειται να δούμε στα επόμενα επεισόδια, μίλησε σε πρόσφατη συνέντευξη του το νέο πρόσωπο που εισβάλλει στη σειρά.

Ο λόγος για τον Κωνσταντίνο Κάππα.

Η συνεργασία σου με τους «Συμμαθητές» πώς προέκυψε;
«Εννοείται εντελώς ξαφνικά! Εκεί που καθόμουν στον καναπέ και κοιτούσα το ταβάνι και αναρωτιόμουν τι μπορεί να μου επιφυλάσσει το καλλιτεχνικό μέλλον μου, χτύπησε το τηλέφωνο και ήρθε η πρόταση για τους «Συμμαθητές». Μάλιστα στη συνέχεια χτύπησε και ακόμα δύο - τρεις φορές το τηλέφωνο και για κάποια άλλα πράγματα -όπως, για παράδειγμα, η άλλη πρόταση αφορούσε στο θέατρο- και ενώ μέχρι εκείνη τη δεδομένη στιγμή μπορεί να είχες άπλετο χρόνο, ξαφνικά διαπιστώνεις πως όλο τον χειμώνα μπορεί να μη σου φτάνει το 24ωρο για να προλάβεις»

Είσαι ένας ηθοποιός που δεν φοβάται να κρατά αποστάσεις... ασφαλείας από την τηλεόραση και δεν λες εύκολα «ναι» σε ό,τι προκύψει. Πώς και... γλυκάθηκες από τους «Συμμαθητές»;
«Μα μου άρεσε πολύ ο ρόλος και στη συνέχεια μου άρεσαν πολύ και οι «Συμμαθητές»!

Τι εννοείς στη... συνέχεια;
«Τη σειρά δεν είχε τύχει να την παρακολουθήσω. Είχα πέσει μόνο πάνω σε κάποια τρέιλερ και σε κάποιες μεμονωμένες σκηνές. Ετσι μπήκα στο Internet και την είδα και πραγματικά τη λάτρεψα. Είναι μια δουλειά που έχει φοβερό σενάριο, απίστευτο ρυθμό, είναι καλογυρισμένη και γενικότερα προσεγμένη από την πρώτη μέχρι και την τελευταία της λεπτομέρεια»

Και ο δικός σου «Συμμαθητής» τι χαρακτηριστικά έχει;
«Υποδύομαι ένα παιδί που στο σχολείο δεν τα είχε περάσει και... super! Ηταν ιδιαίτερα χαμηλών τόνων -να σκεφτείς ένα από τα παρατσούκλια του ήταν «Αόρατος»- και το οποίο είχε υποστεί μιας μορφής μπούλινγκ. Ενα παιδί το οποίο και τώρα που έγινε άνδρας εννοείται πως εξακολουθεί να είναι μοναχικός τύπος»

Και πώς θα σε δούμε να μπαίνεις στην ιστορία;
«Ο τύπος έχει γίνει μικροβιολόγος. Δουλεύει μόνος του, είναι ολίγον αγοραφοβικός, όμως είναι πολύ έντιμος και στρέιτ, έχει φοβερό χιούμορ και γενικά προσπαθεί να προσπεράσει ό,τι τον βαραίνει από το παρελθόν. Στην ιστορία, δε, θα τον δούμε να μπαίνει όταν κάποιοι από τους συμμαθητές του επισκέπτονται, εντελώς τυχαία, το συγκεκριμένο μικροβιολογικό εργαστήριο για εξετάσεις»

Μιλάς με ενθουσιασμό για τον νέο σου τηλεοπτικό ήρωα.
«Ναι, γιατί έχω να κάνω με έναν πολύπλευρο ήρωα. Εχει πολλές πτυχές, απαιτεί έναν ιδιαίτερο χειρισμό και όλο αυτό όπως καταλαβαίνεις με προκαλεί, με εξιτάρει»

Συνήθως οι τόσο πολύπλευροι ήρωες, είναι και επικίνδυνοι.
«Εχεις δίκιο... Γιατί υπάρχει ο κίνδυνος να βγει στον αέρα ένα αποτέλεσμα... εξωπραγματικό, ένα αποτέλεσμα καρικατούρας. Ομως εδώ έχουμε να κάνουμε με έναν πολύ καλά και προσεκτικά δουλεμένο ήρωα. Το σενάριο του Γιώργου Φειδά είναι εξαιρετικό, ενώ ό,τι και να πει κανείς για τον σκηνοθέτη μας, τον Βασίλη Θωμόπουλο, μάλλον είναι λίγο», λέει ο ηθοποιός στο Tv Έθνος.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved