Κρατερός Κατσούλης: Γιατί αποχώρησε από τους Συμμαθητές;
Media

Κρατερός Κατσούλης: Γιατί αποχώρησε από τους Συμμαθητές;

Mε θέατρο, εκπομπή και γυρίσματα, υπάρχει χρόνος για ύπνο; Πόσες ώρες δουλεύει ημερησίως o Κρατερός Κατσούλης;

«Δουλεύω κατά προσέγγιση 16-18 ώρες την ημέρα. Τις πλήρωσα με υπερκόπωση τις τόσες ώρες δουλειάς. Την εφετινή σεζόν, ωστόσο, προσπαθώ να βρω μια καλύτερη ισορροπία στις ώρες που δουλεύω. Όταν, όμως, στην πορεία σου προκύπτουν κάποιες δουλειές, δεν μπορείς να πεις «όχι» τόνισε στην Αγορά.

-Η υπερκόπωση αυτή ήταν και ο λόγος που εφέτος δεν είσαι στους «Συμμαθητές» του ΑΝΤΙ;

«Οχι, γιατί ο χαρακτήρας μου ολοκλήρωσε τον κύκλο του ως κεντρικός ρόλος και ίσως κάνει κάποιες έκτακτες εμφανίσεις στα επόμενα επεισόδια. Αυτή ήταν μια συμφωνία που είχαμε κάνει από κοινού με τον ΑΝΤΙ.»

-Έχεις μεγαλώσει σε μια οικογένεια με έντονη καλλιτεχνική φλέβα, καθώς ο πατέρας σου είναι ζωγράφος και γλύπτης, η μητέρα σου εικαστικός, η γιαγιά σου είχε σχολή μπαλέτου και ο παππούς σου ήταν ζωγράφος. Η Αέλια και ο μικρός έχουν δείξει τέτοιες τάσεις;

«Δεν ξέρω αν τα παιδιά μου θα θελήσουν να ασχοληθούν επαγγελματικά με κάποια τέχνη, θα ήμουν όμως χαρούμενος αν το έκαναν, σε πρώτη φάση για τη δική τους πνευματική καλλιέργεια. Το αν μετά θα το κάνουν και σε επαγγελματικό επίπεδο, είναι μια άλλη ιστορία. Για να αντέξει κάποιος στον χρόνο ασχολούμενος με την τέχνη, πρέπει να Θέλα να το κάνει πάρα πολύ.»

-Το «Η Κατερίνα είναι η γυναίκα της ζωής μου» θα έμπαινε ως τίτλος στην προσωπική σου ιστορία;

«Αλίμονο αν δεν έμπαινε τέτοιος τίτλος όταν έχεις κάνει δύο παιδιά με μια γυναίκα. Αυτή είναι η πραγματικότητα στη σχέση μας.»

-Σε τελική ανάλυση, τι σόι άνθρωπος είναι ο Κρατερός;

«Ασ' τα να πάνε... θεωρώ ότι τα αρνητικά μου στοιχεία είναι τα θετικά μου στην υπερβολή τους. Δηλαδή, είμαι γρήγορος, μπορεί να γίνω αρνητικός. Είμαι ενθουσιώδης, μπορεί να γίνω παρορμητικός. Με τα χρόνια, όμως, έχω μάθει να με διαχειρίζομαι καλύτερα.»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved