Βαλέρια Κουρούπη: Δασκάλα στους… «Συμμαθητές»
Media

Βαλέρια Κουρούπη: Δασκάλα στους… «Συμμαθητές»

Επιστροφή έπειτα από οκτώ χρόνια στην τηλεόραση για τη Βαλέρια Κουρούπη καθώς αρχίζει γυρίσματα για τους «Συμμαθητές» του ΑΝΤ1, ενσαρκώνοντας μια δασκάλα!

«Μετά τη συμμετοχή μου στη ρομαντική κομεντί Λόλα αφοσιώθηκα στο θέατρο και δη στο παιδικό, καθώς τα πράγματα στην τηλεόραση είχαν γίνει πολύ δύσκολα. Σειρές δεν γυρίζονταν, αλλά και όσες προβάλλονταν δεν πλήρωναν το καστ των ηθοποιών. Δυστυχώς, δεν έχω την πολυτέλεια να βάζω βενζίνη, να πηγαίνω σε δωδεκάωρα γυρίσματα και να μην αμείβομαι. Γιατί έχω οικογένεια, έναν γιο στην εφηβεία, που με έχει συναισθηματική ανάγκη, αλλά και πολλά έξοδα (γέλια)» λέει στην «Espresso» η Βαλέρια Κουρούπη και συμπληρώνει:

«Ο Γιώργος Φειδάς έχει γράψει έναν πολύ όμορφο ρόλο. Θα υποδυθώ την Εμυ, μια καθηγήτρια σε νυχτερινό λύκειο, η οποία θα βοηθήσει τον Ανδρέα (Μάριος Αθανασίου) να πάρει το απολυτήριό του, καθώς στην εφηβεία του έκανε πολλά λάθη. Το ευχάριστο της ιστορίας είναι ότι η Εμυ με τον Ανδρέα καθώς και με όλη την παλιοπαρέα ήταν συμμαθητές, απλά οι ζωές τους πήραν διαφορετικό δρόμο και χωρίστηκαν. Τώρα, όμως, η μοίρα τούς ενώνει ξανά και η Εμυ ενδέχεται μέσω των παλιών της φίλων να γνωρίσει και έναν έρωτα».

Έχει έναν παραπάνω λόγο να χαίρεται για τη συνεργασία της με τον Μάριο Αθανασίου, αφού οι δυο τους ήταν συμμαθητές από τη δ΄ δημοτικού έως τη γ΄ λυκείου και, μάλιστα, στην ίδια τάξη. «Μόνο και μόνο που θα βρεθώ με τον παιδικό μου φίλο, μου φαίνεται τόσο χαριτωμένο και αστείο που με ιντριγκάρει» τονίζει.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved