Πιέρρος Ανδρακάκος: «Το Ταμάμ είναι η αγαπημένη μου δουλειά»
Media

Πιέρρος Ανδρακάκος: «Το Ταμάμ είναι η αγαπημένη μου δουλειά»

Ο Πιέρρος Ανδρακάκος μίλησε για τα νέα επεισόδια του «Ταμάμ».

Τι να περιμένουν οι τηλεθεατές από τον 3ο κύκλο;

Να περιμένουν να δουν τις ορμόνες της Έλλης να τρελαίνονται λόγω της εγκυμοσύνης Να περιμένουν να δουν τη σχέση της και το μπλογκ που θα «ανεβάσει» με την Κατερίνα, το οποίο θα είναι διαδραστικό. Τον Τζεμ να εξελίσσεται ως καλλιτέχνης και να προσπαθεί να ισορροπήσει ανάμεσα στο να είναι μπαμπάς και νέος. Τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν ο Μετίν και η Μυρτώ λόγω της σχέσης των παιδιών. Την Ντιλέκ να απελευθερώνεται, να γοητεύεται από τον κόσμο της Ιατρικής και από τον καθηγητή της και να μην ξέρει αν ο Τεό είναι ο μεγάλος της έρωτας.

Θα μοιραστείς μαζί μας κάποια σκηνή από τα φετινά γυρίσματα;

Μέχρι στιγμής τρεις από τις πιο ωραίες σκηνές είναι η πρώτη, η οποία παίζει στο τρέιλερ του Ταμάμ. Πρόκειται για μια φαντασίωση της Έλλης, που βλέπει ότι φουσκώνει και πετά μέσα στο μπαρ. Η δεύτερη είναι ακόμα μία φαντασίωση που έχει η Έλλη. Σ’ αυτή μιλάει τουρκικά και ο Τζεμ την παρατά μέσα στη βροχή. Ακόμα μία είναι η συναυλία που θα δούμε στο πρώτο επεισόδιο του Ταμάμ. Επίσης θέλω να σου πω ότι είναι σημαντικό για εμάς το ότι έχουν έρθει στο γύρισμα φίλοι της σειράς και κάθονται εκεί με τις ώρες, μας βοηθούν και βλέπουν παράλληλα τους αγαπημένους τους ήρωες.

Το Ταμάμ είναι από τις αγαπημένες σου δουλειές;

Ναι, δεν το συζητάω. Είναι η αγαπημένη μου δουλειά, θεωρώ ότι με αυτό βάλαμε κάποια καινούργια δεδομένα στο πώς μπορεί να γυρίσει κανείς μια κωμική σειρά. Έχουμε δώσει μία άλλη ποιότητα, με μεγάλη προσπάθεια, που στηρίχτηκε από όλους. Το Ταμάμ δεν είναι μόνο κωμική σειρά, αλλά έχει και συναίσθημα, έχει σχεδόν δράμα. Για μένα, αυτό είναι το πιο ενδιαφέρον, γιατί έχει από όλα, όπως θα έπρε­πε να είναι οι σειρές.

Πηγή:mytv

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved