Δανάη Ευθυμιάδη: «Φέτος είναι η δεύτερη χρονιά που καταφέρνω να επιβιώνω από το επάγγελμα μου»
Media

Δανάη Ευθυμιάδη: «Φέτος είναι η δεύτερη χρονιά που καταφέρνω να επιβιώνω από το επάγγελμα μου»

Η Δανάη Ευθυμιάδη παίζει σε ένα έργο από τις ΗΠΑ και σε ένα από την Αγγλία, χώρες στις οποίες σπούδασε υποκριτική. Τι γεύση της έχει αφήσει η παραμονή της στις δυο αυτές χώρες;

«Σπούδασα για δύο χρόνια στο Λονδίνο και για άλλα τέσσερα στη Νέα Υόρκη. Λάτρεψα την Αμερική, την Αγγλία όχι τόσο. Ήταν για εμένα πολύ δημιουργικά χρόνια, κατά τα οποία έμαθα για τον εαυτό μου και οριοθέτησα την καλλιτεχνική μου ταυτότητα. Στο Μανχάταν δούλευα συνεχώς σε θεατρικές σκηνές. Υπάρχει, όμως, μια διαδικασία που πρέπει να ξε-κινήσεις για να βγάλεις την artist visa και να μπορείς να εργάζεσαι, κάτι που είχα ξεκινήσει να πραγματοποιώ, αλλά δυστυχώς, όταν επέστρεψα στην Ελλάδα, αυτή η διαδικασία έμεινε στη μέση. Έφυγα πολύ ξαφνικά από την Αμερική, αλλά πιστεύω ότι σύντομα θα επιστρέψω εκεί», λέει στην εφημερίδα Αγορά η ηθοποιός ενώ αποκαλύπτει τον λόγο για τον οποίο επέστεψε στην Ελλάδα.

«Ήρθα γιατί ήταν άρρωστο ένα άτομο της οικογένειας μου. Παράλληλα, ξεκίνησα να δουλεύω εδώ και τελικά παρέμεινα. Η μητέρα μου, που ήξερε πόσο σκληρά δούλευα στην Αμερική για να τα βγάλω πέρα, μου είχε ζητήσει να μείνω εδώ. Γιατί, εκτός από τις σπουδές μου και τις παραστάσεις στις οποίες έπαιζα, δούλευα και ως σερβιτόρα. Πάντα δούλευα. Νομίζω ότι εφέτος είναι η δεύτερη χρονιά που καταφέρνω να επιβιώνω από το επάγγελμα μου, χωρίς να κάνω κάποια άλλη δουλειά παράλληλα. Αν δεν είχα την τύχη να δουλέψω πέρυσι στην τηλεόραση και να βάλω κάποια χρήματα στην άκρη, δεν θα είχα αυτή την πολυτέλεια. Ενδεχομένως να έπρεπε να δουλεύω και εφέτος σε ένα μπαρ, και το να δουλεύεις νύχτα δεν είναι καθόλου εύκολη υπόθεση», καταλήγει.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved