Κώστας Χαρδαβέλλας: «Έχω αυτοµαστιγωθεί γι’ αυτό και δεν θα το ξαναέκανα»
Media

Κώστας Χαρδαβέλλας: «Έχω αυτοµαστιγωθεί γι’ αυτό και δεν θα το ξαναέκανα»

Tι είναι αυτό για το οποίο μετανιώνει ο Κώστας Χαρδαβέλλας στα 40 και πλέον χρόνια καριέρας του στη δημοσιογραφία; Ο ίδιος αποκαλύπτεται...

Αν γυρίζατε τον χρόνο πίσω, θα γινόσασταν πάλι δηµοσιογράφος;

Και µόνο δηµοσιογράφος. Είµαι τροµερά ερωτευµένος µε τη δουλειά και µάλιστα µε τη µάχιµη δηµοσιογραφία. Στην ηλικία που είµαι, θα µπορούσα να κάθοµαι σε ένα γραφείο, αλλά µου αρέσει και θέλω να κάνω ρεπορτάζ.

Στην Ελλάδα, σε αντίθεση µε το εξωτερικό, επικρατεί η άποψη ότι ένας δηµοσιογράφος µετά από 20-25 χρόνια πορείας µπροστά στα φώτα, πρέπει να δίνει χώρο σε νεότερους. Εσείς τι λέτε;

Όταν έκανα ραδιόφωνο στον Real FM, έπαιρνα µηνύµατα που µου λέγανε: «Ρε φίλε, πόσο ακόµη; Γιατί δεν φεύγεις απ’ τη µέση, να έρθει κανένας καινούργιος;» (σ.σ.: γέλια). Ανήκω στους ανθρώπους που έχουν ανοίξει δρόµο σε νέους δηµοσιογράφους. Από την άλλη, βλέπω ότι η δουλειά µου είναι λίγο σαν αυτή του θεάτρου. Όταν δεν σε θέλει το κοινό, σε απορρίπτει. Όταν νιώσω ότι δεν µε θέλει άλλο το κοινό, θα φύγω. Πιστεύω όµως ότι έχω πολλά πράγµατα να δώσω.

Σας λείπουν κάποιοι άνθρωποι από την τηλεόραση;

Μου λείπει ο Φρέντι Γερµανός, ο Γιάννης ∆ιακογιάννης, µου λείπουν άνθρωποι που έχασαν πρόσφατα τη δουλειά τους όπως αξιόλογοι συνάδελφοι από το Mega, η Όλγα Τρέµη. Μου λείπουν και εκποµπές όπως αυτή του Νίκου Χατζηνικολάου, που πιστεύω ότι θα την ξαναδούµε σύντοµα. Η τηλεόραση δυστυχώς έχει ορφανέψει λόγω των καταστάσεων.

Ποιο είναι το πιο ακραίο πράγµα που έχετε κάνει για την τηλεθέαση;

Να µπω ακάλεστος µε την κάµερα σε σπίτια ανθρώπων. Το έχω κάνει πολύ παλιά. Για να βγάλω το θέµα παραβίαζα το οικογενειακό άσυλο και την προσωπική ζωή των ανθρώπων. Έχω αυτοµαστιγωθεί γι’ αυτό και δεν θα το ξαναέκανα.

Πηγή: Real

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved