Η απάντηση της Τσιμτσιλή για την σχέση της με τον Βερύκιο
Media

Η απάντηση της Τσιμτσιλή για την σχέση της με τον Βερύκιο

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή μετά τον καυγά που είχε on air με τον Δήμο Βερύκιο, δίνει την δική της απάντηση για το πώς είναι πλέον οι σχέση τους. 

«Με τον Δήμο έχουμε μια πολύ ωραία σχέση και αληθινή, απλά αυτό που νομίζω το έχει καταλάβει και ο κόσμος, ο Δήμος είναι ένας πολύ αληθινός άνθρωπος. Αυτό που σκέφτεται θα το πει. Αυτό έχει και τα κακά του, έχει και τα καλά του. Τα καλά του είναι πως είναι πάντα πολύ ενδιαφέρων στο τι θα πει και πως θα το πει. Το κακό είναι πως πολλές φορές μπορεί α πει κάτι που να σκεφτεί ένας τρίτος, αυτό δεν λέγεται στην τηλεόραση. Εγώ αυτό το ημίωρο το απολαμβάνω. Με ξυπνάει, μου αρέσει, με ιντριγκάρει. Έχουμε «χτίσει» τέτοια σχέση με τον Δήμο που ό,τι αισθανθώ θα το πω.

Εκεί που ενοχλήθηκα του είπα. Εκεί που θύμωσα το είπα, οπότε είναι κάτι πολύ αληθινό. Όπως κι εκείνος αν τον νευριάσω, θα το δείξει με τον τρόπο του κι αν ενοχληθώ επειδή νευρίασα, θα το δείξω κι εγώ. Σε πληροφορώ έτσι είμαστε και οι δύο αληθινοί απέναντι στον κόσμο και τελειώνει η εκπομπή και δεν τρέχει τίποτα. Πολλές φορές θα τον πάρω τηλέφωνο μετά και θα του πω «Γιατί πάλι; Τα έκανες έτσι να νομίζουν ότι είμαστε τσακωμένοι». «Σταμάτα» μου λέει και πειραζόμαστε» είπε η παρουσιάστρια στις κάμερες.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved