Συμβόλαιο Αγάπης: Αποκαλύψεις και ζήλιες
Media

Συμβόλαιο Αγάπης: Αποκαλύψεις και ζήλιες

Στο πάρτι, που γίνεται μετά το ντεφιλέ, στο σημερινό επεισόδιο της σειράς Συμβόλαιο αγάπης, η Σουντέ λέει στον Σινάν ότι σύντομα θα καταλάβει πως δεν αγαπάει τη Γιασεμίν και ότι εκείνη είναι η γυναίκα της ζωής του.

Η Γιασεμίν ζηλεύει την οικειότητα, που βλέπει να υπάρχει ανάμεσα τους. Η επαγγελματική συνύπαρξη της Φικρέτ με τον Ομέρ κάνει τη ζήλια της Ντεφνέ να φουντώσει. Οι αντιδράσεις των υπαλλήλων της Passionis μετά το πάρτι, κάνουν την κατάσταση ακόμα πιο δύσκολη. Η Γιασεμίν αποφασίζει να πάρει δραστικά μέτρα για τη Σουντέ, την ίδια ώρα που η Νεριμάν προσεγγίζει τον Σινάν!

Μία επαγγελματική υποχρέωση γίνεται αιτία να βρεθούν μόνοι τους η Ντεφνέ και ο Ομέρ. Θα καταφέρουν να ξεπεράσουν το εγωισμό τους; Η Σουντέ είναι έξαλλη μετά την απόλυση της από τη Γιασεμίν και αναζητά παρηγοριά σε ένα πρόσωπο έκπληξη. Λίγο αργότερα, η Νεριμάν της δίνει την ευχή της και της λέει ότι δεν θα είχε καμία αντίρρηση να προχωρήσουν τη σχέση τους με τον Σινάν. Η διακοπή συνεργασίας της Cherie με τον Ντενίζ έχει φέρει σε δύσκολη οικονομική θέση τη Γιασεμίν. Εκείνη όμως έχει ήδη κάτι στο μυαλό της...

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved