Αντώνης Κρόμπας: Μιλά για τις εξελίξεις της σειράς «Συμμαθητές»
Media

Αντώνης Κρόμπας: Μιλά για τις εξελίξεις της σειράς «Συμμαθητές»

Τι επιφυλάσσουν τα νέα επεισόδια για τον Φρίντομ;

«Η αλήθεια είναι ότι κι εμείς δεν ξέρουμε, γιατί είμαστε μόλις δέκα επεισόδια μπροστά από αυτό που παρακολουθείτε στην τηλεόραση, οπότε αποτελεί και για εμάς έκπληξη το πού θα πάνε οι ρόλοι», λέει ο Αντώνης Κρόμπας στο περιοδικό 7 μέρες tv ενώ μιλά για τις εξελίξεις στη σειρά «Συμμαθητές»

Κάνεις κάτι που θα ονειρευόμασταν όλοι: επιστρέφεις με τους κολλητούς σου στα θρανία.

«Ναι, έτσι είναι. Για λίγο, όμως, όχι για πολύ. Μην τα κάνουμε όλα ξανά από την αρχή. Ίσα ίσα, μια γεύση!»

Σας δυσκολεύει, ωστόσο, πολύ η φιλόλογος. «Ναι, γιατί είναι πάρα πολύ αυστηρή, πάρα πολύ απαιτητική από εμάς και μας... γοήτευε συγχρόνως»

Όλους ή ειδικά τον Φρίντομ; «Νομίζω ότι έχει μια πιο ειδική σχέση με τον Φρίντομ και αυτός μαζί της. Την Αιμιλία ενσαρκώνει η Βαλέριο Κουρούπη, η οποία είναι εξαιρετική, πάρα πολύ καλή στο ρόλο της και πάρα πολύ όμορφη γυναίκα, όπως ξέρετε... οπότε δικαίως!»

Η Κρίστη μαθαίνει μια σημαντική λεπτομέρεια για το χειρουρ¬γείο σου. Θα σε δούμε να μπαίνεις ξανά στο νοσοκομείο; «Φαντάζομαι... Αν και ακόμα δεν έχω μάθει κάτι τέτοιο. Η αλήθεια είναι πως, ως Φρίντομ, θα λείψω για ένα διάστημα. Θα πάω στην Αμερική να δω τη Βόλια για να ξεκαθαρίσω εκεί πέρα την κατάσταση και θα επανέλθω δριμύτερος!», καταλήγει.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved