Ζωή μου: Μια αλήθεια αποκαλύπτεται και σοκάρει
Media

Ζωή μου: Μια αλήθεια αποκαλύπτεται και σοκάρει

Στο σημερινό επεισόδιο της σειράς Ζωή μου οι εντάσεις και οι εξελίξεις είναι πολλές.

Όταν η Λένα καταλαβαίνει ότι ο Πάνος έχει παρακολουθήσει όλο τον βιασμό της από τις κάμερες τσακώνονται πολύ άσχημα και ο Πάνος προσπαθεί να της εξηγήσει ότι δεν μπορούσε να ξέρει τι γινόταν γιατί δεν άκουγε. Η Μάνια πηγαίνει στο κανάλι, μαθαίνει ότι συνέλαβαν την μητέρα της και ότι χωρίζει το ζεύγος Δρούση. Ο Φώτης και η Νίνα, μετά από 33 χρόνια, είναι επιτέλους ευτυχισμένοι και είναι αποφασισμένοι να μην κρύβονται πλέον από κανέναν.

Ο Κώστας και η Δήμητρα ετοιμάζονται για τον γάμο τους. Ο Γιάννης μαθαίνει ότι βρήκαν το πτώμα της Άννας. Ο Πάνος αποκαλύπτει τελικά στον Θέμη ότι είναι ο αδελφός της Ανθής. Ο Ηλίας μαθαίνει ότι χωρίζει με τη Νίνα από τα περιοδικά και από τον θυμό του επιχειρεί να την πνίξει, αλλά ο Φώτης μπαίνει στη μέση και τον διώχνει μια για πάντα από το σπίτι. Ο Θέμης λέει στον Κώστα ότι ο Τομόρωφ είναι νεκρός και επίσης γνωρίζει για τον γάμο του με τη Δήμητρα.

Ο Μάνος βρίσκει τον Ηλία και προσπαθεί να μάθει για τη σχέση του με τη μητέρα του. Τότε εκείνος του απαντάει εριστικά «τράβα ρώτα την, γιατί την φώναζαν Σμαρώ, η πόρνη». Έξαλλος, πηγαίνει και βρίσκει τη Σμαράγδα, αλλά η αστυνομία, που τον περιμένει, τον συλλαμβάνει. Η Μάνια επισκέπτεται τη Σούλα στη φυλακή και τα μαθαίνει πια όλα, ότι δηλαδή πατέρας της είναι ο Ηλίας Δρούσης και ότι ήταν δίγαμος, και με Νίνα και με τη Σούλα...

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved