Ζωή μου: Εντολή εκτέλεσης για τον…
Media

Ζωή μου: Εντολή εκτέλεσης για τον…

Ο Μάνος στο σημερινό επεισόδιο της σειράς Ζωή μου, ανακρίνεται από το Εσωτερικών και ομολογεί τα πάντα για τον Ηλία.

Την ίδια ώρα ο Ηλίας, φοβισμένος και μη γνωρίζοντας τι θα αποκαλύψει εναντίον του ο Μάνος, δίνει εντολή να τον σκοτώσουν μέσα στη φυλακή. Ο Φώτης μαθαίνει για τον εκβιασμό που έκανε ο Άκης στη Νίνα, αλλά δεν καταλαβαίνει γιατί θέλει να τον πληρώσει, αφού τώρα που χώρισε όλοι θα μάθουν ότι είναι μαζί. Εκείνη όμως επιμένει ότι δεν πρέπει να μαθευτεί ακόμα και οι δύο τους διαπληκτίζονται έντονα, αφού ο Φώτης δεν δέχεται άλλο να είναι μαζί της σε μια κρυφή σχέση και την πιέζει.

Η Νίνα αναγκάζεται να του πει ότι εκείνος είναι ο πατέρας του Θέμη. Την ίδια στιγμή ο Θέμης δέχεται την επίσκεψη του Ηλία, που για πρώτη φορά του μιλάει σαν πατέρας και του ζητάει, έστω και τώρα, να φτιάξουν τις σχέσεις τους, αφού έτσι κι αλλιώς ό,τι έκανε θα το αφήσει σ ‘εκείνον. Του ζητάει επίσης να κάνουν μαζί τη δουλειά στο λιμάνι. Ο Θέμης ξαφνιάζεται, τα χάνει και για πρώτη φορά ανοίγει τη ψυχή του και του λέει όλα τα παράπονα που είχε σαν παιδί απ‘ αυτόν.

Η Αννίτα με τον Αντώνη βιάζονται να βγάλουν στο φως τις αποκαλύψεις για τον Ηλία. Ο Φώτης αποφασίζει να πάει να βρει τον γιο του, τον Θέμη. Η Στέλλα λαμβάνει ένα πακέτο με στοιχεία εναντίον του Ηλία κι ο Μάνος δέχεται την επίσκεψη ενός φύλακα, που του δίνει ένα χάπι, εκ μέρους του Ηλία, με το οποίο του λέει ότι θα γλυτώσει απ’ αυτά που τον περιμένουν μέσα στη φυλακή, μιας και είναι μπάτσος και οι μπάτσοι στη φυλακή περνάνε πολύ δύσκολα. Με άλλα λόγια, του ζητάει, εκ μέρους του Ηλία, να αυτοκτονήσει...

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved