Πότε κάνει πρεμίερα το Star Academy και ποιες εκπλήξεις μας περιμένουν;
Media

Πότε κάνει πρεμίερα το Star Academy και ποιες εκπλήξεις μας περιμένουν;

Ένα µεγάλο τηλεοπτικό πρότζεκτ, που θα θυµίσει τις χρυσές εποχές των reality shows στην ελληνική τηλεόραση, ετοιµάζεται πυρετωδώς και θα αρχίσει να προβάλλεται στις 13 Μαρτίου από το κανάλι Epsilon.

Το «Star Academy», που θα φέρει την υπογραφή δύο από τους µεγαλύτερους καλλιτέχνες της χώρας µας, του Νίκου Καρβέλα και της Άννας Βίσση, υπόσχεται πολλή µουσική και ξεχωριστά ταλέντα που θα µονοµαχήσουν για να κερδίσουν τη δική τους θέση ανάµεσα στα αστέρια του ελληνικού πενταγράµµου.

Με ιδιαίτερο ενδιαφέρον αναµένεται η τηλεοπτική επιστροφή της Άννας Βίσση. Οι µεγάλες επιτυχίες που χάρισαν µε τον Νίκου Καρβέλα στο ελληνικό πεντάγραµµο, η χηµεία και η µοναδική µουσική συνύπαρξη, που κρατάει χρόνια, είναι τα τρία στοιχεία που κάνουν το κοινό να ανυποµονεί. Το µουσικό δίδυµο κρατά τις δύο από τις τέσσερις θέσεις της κριτικής επιτροπής. Πρόσωπο-κλειδί στην επιτροπή είναι ο γενικός διευθυντής της δισκογραφικής εταιρείας Γιώργος Αρσενάκος, ενώ στη θέση του τέταρτου κριτή, σε κάθε live θα εναλλάσσονται διαφορετικά πρόσωπα από τη µουσική σκηνή και τη σόουµπιζ γενικότερα, που αναµένεται να χαρίζουν τη δική τους νότα στο παιχνίδι ως guest.

Το πρώτο live του παιχνιδιού έχει οριστεί για τη ∆ευτέρα 13 Μαρτίου και παρόλο που έχουν ακουστεί πολλά πιθανά ονόµατα ως τα επικρατέστερα για τον ρόλο του παρουσιαστή, οι άνθρωποι της παραγωγής κρατούν καλά κρυµµένα τα χαρτιά τους, ελπίζοντας πως θα κάνουν τη µεγάλη έκπληξη µε την επιλογή τους! Αν και ακούστηκαν έντονα τις τελευταίες ηµέρες τα ονόµατα του Μένιου Φουρθιώτη και της Ναταλίας Γερµανού, οι άνθρωποι της παραγωγής δεν επιβεβαιώνουν τη φήµη, αφήνοντας υποσχέσεις για µεγάλη... έκπληξη.

Οι οντισιόν ξεκίνησαν πριν από λίγες ηµέρες και ολοκληρώνονται την Κυριακή στην Αθήνα, ενώ έχουν οριστεί ακροάσεις στη Θεσσαλονίκη (από 25 έως 27 Ιανουαρίου) και στην Κύπρο (από 3 έως 5 Φεβρουαρίου). Μετά το τέλος τους θα επιλεγούν οι 16 υποψήφιοι, τους οποίους θα γνωρίσει το κοινό στο πρώτο live. Εκείνη την ηµέρα θα γίνει και η είσοδό τους στην ακαδηµία, από την οποία θα αποχωρεί ένας υποψήφιος κάθε εβδοµάδα. Συνολικά, η διαδικασία θα διαρκέσει 3,5 µήνες.
Κάµερες έχουν τοποθετηθεί σε κάθε γωνιά της ακαδηµίας, που βρίσκεται στα Μεσόγεια. Αυτές θα καταγράφουν 24 ώρες το 24ωρο τις κινήσεις των παικτών και κυρίως την πρόοδό τους. Σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού οι διαγωνιζόµενοι θα έχουν στο πλευρό τους µία πλειάδα επαγγελµατιών: καθηγητές φωνητικής, έµπειρους µουσικούς, χορογράφους και ψυχολόγους.
Εκτός από το live του «Star Academy», που θα βγαίνει στον αέρα κάθε ∆ευτέρα, καθηµερινά στις 21.00 θα προβάλλεται ωριαίο επεισόδιο µε τη ζωή των παικτών µέσα στην ακαδηµία. Σε κάθε live οι συµµετέχοντες θα ερµηνεύουν αγαπηµένες επιτυχίες. Στο τέλος του θα αποχωρεί εκείνος που δεν κατάφερε να πείσει κριτική επιτροπή και τηλεθεατές -οι οποίοι θα ψηφίζουν τηλεφωνικά- ότι µπορεί να είναι το επόµενο αστέρι του τραγουδιού που θα υπογράψει συµβόλαιο µε δισκογραφική εταιρεία. Αξίζει να σηµειωθεί ότι το «Star Academy» έχει προβληθεί ήδη σε παραπάνω από 40 χώρες σε όλον τον κόσµο και έχει κατακτήσει το τηλεοπτικό κοινό. Το ελληνικό «Star Academy» θα προβάλλεται και στην Κύπρο από το κανάλι Mega One, σύμφωνα με τη real.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved