H τηλεοπτική επιστροφή του Δημήτρη Αρβανίτη
Media

H τηλεοπτική επιστροφή του Δημήτρη Αρβανίτη

Η νεανική δραματική σειρά που σχεδίαζε εδώ και καιρό ο γνωστός σκηνοθέτης, θα γίνει τελικά πραγματικότητα από το Star και το MegaOne Κύπρου φιλοδοξεί να μας κάνει μετόχους σε μια νέα, συναρπαστική τηλεοπτική εμπειρία.

H ιστορία της «Αρένας» είναι χωρισμένη ανάμεσα σε δύο γυναίκες δυναμικές, ταλαντούχες, οι οποίες μοιράζονται τις ίδιες επιθυμίες, το ίδιο πάθος για τη μουσική, τη φήμη και τη δόξα, τον ίδιο άντρα και το ίδιο αίμα. Η Αμάντα (Ζέτα Δούκα) δεν γνωρίζει ότι η νούμερο ένα αντίζηλος της είναι η κόρη της. Η Μέλισσα (Νίκη Γρανά) επίσης δεν γνωρίζει ότι η γυναίκα που θέλει όσο τίποτα να εκδικηθεί είναι η βιολογική της μητέρα!

Ανάμεσα τους βρίσκεται ο Τίμος (Λεωνίδας Καλφαγιάννης) και ο αγώνας τους να τον κατακτήσουν θα τις φτάσει στα άκρα! Στο παρόν και το παρελθόν των δύο γυναικών, φυσικά, εμπλέκονται μια σειρά από πρόσωπα: οι γονείς της Μελίσσας, Αντρέας (Κώστας Αποστολίδης) και Τζέιν (Τάνια Τρύπη), που δεν της είπαν ποτέ ότι είναι υιοθετημένη.

Ο πρώτος έχει παντρευτεί ξανά με την Ήβη (Ελισάβετ Μουτάφη) και έχουν αποκτήσει μαζί τη Μυρτώ (Χρύσα Μιχαλοπούλου), ενώ η Αμάντα ζει με το σύζυγο της Σωτήρη (Χάρης Κκολός), γιατρό στο επάγγελμα και την κόρη τους Δάφνη (Μαρίνα Δημοπούλου), μια ανιαρή πραγματικότητα, χωρίς συγκινήσεις.

Έτσι, όταν ο Τίμος θα βρεθεί στο δρόμο της, θα τον ερωτευτεί παράφορα και, φυσικά, θα κάνει χα πάντα για να τον κερδίσει από την αγκαλιά της Μέλισσας, η οποία είναι επίσης ξετρελαμένη μαζί του. Όταν θα εμφανιστεί στο προσκήνιο η Ράνια (Παναγιώτα Βιτετζάκη), ο ανταγωνισμός ανάμεσα σε μητέρα και κόρη θα γίνει ακόμη πιο σκληρός, σε όλα τα επίπεδα
Πηγή: 7 μέρες tv

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved