Γιώργος Παπαδάκης: «Αν κάτι δεν πάει καλά, στους δικούς μου ώμους θα σηκώσω το βάρος»
Media

Γιώργος Παπαδάκης: «Αν κάτι δεν πάει καλά, στους δικούς μου ώμους θα σηκώσω το βάρος»

Φέτος ο Γιώργος Παπαδάκης συμπληρώνει 26 συναπτά έτη στον αέρα του ΑΝΤ1. Έχει σκεφτεί ποτέ «σιγά μην τρέξω, δεν χρειάζεται»;

«Οχι, ούτε μία μέρα δεν μου έχει περάσει αυτή η σκέψη από το μυαλό. Μάλιστα μπορώ να σου πω ότι κάθε μέρα νιώθω την ίδια αγωνία, το ίδιο καρδιοχτύπι γι’ αυτή την εκπομπή, όπως ένιωθα και τότε, πριν από περίπου 26 χρόνια που ξεκίνησα να λέω «καλημέρα» στον κόσμο»

Ποιο είναι το μυστικό που μπορεί να κρατήσει κάποιον δημοσιογραφικά και τηλεοπτικά ζωντανό για τρεις δεκαετίες;
«Η αγάπη και το πάθος γι’ αυτήν τη δουλειά. Αυτό είναι το μυστικό, αυτή και η αλήθεια. Και μάλιστα είμαι τυχερός, γιατί με το ίδιο πάθος και με την ίδια αγάπη γι’ αυτή την εκπομπή δουλεύουν και όλα τα παιδιά της ομάδας μου. Πιστοί στρατιώτες χρόνια ολόκληρα», λέει στο Tv Έθνος και συνεχίζει:

«Ο κόσμος μπορεί να νομίζει πως Παπαδάκης είναι αυτός, έχει κόσμο και ντουνιά να τρέχει πίσω από τις κάμερες από το πρωί μέχρι το βράδυ. Επειδή γνωριζόμαστε καλά και πολλά χρόνια, έχεις δίκιο. Οντως η ομάδα μου αποτελείται από 6-7 άτομα. Συνεργάτες με τους οποίους είμαστε πια οικογένεια, είμαστε συγγενείς πρώτου βαθμού. Ανάμεσά μας υπάρχει αγάπη, καλή διάθεση, εντιμότητα και ειλικρίνεια. Αλλωστε το «Καλημέρα Ελλάδα» δεν είμαι εγώ, είμαστε όλοι μας. Οπως και σε όλους μας ανήκει και η όποια επιτυχία...»

Ο τηλεοπτικός κανόνας λέει πως η επιτυχία ανήκει σε όλους, η αποτυχία μόνο στους συνεργάτες...
«Ε, εμείς είμαστε η εξαίρεση του κανόνα. Σε ό,τι με αφορά, το έχω ξεκαθαρίσει πάρα πολλές φορές... Αν κάτι δεν πάει καλά, στους δικούς μου ώμους θα σηκώσω το βάρος. Το βάρος της αποτυχίας θα πέσει στις δικές μου πλάτες, γιατί αυτό είναι και το πιο τίμιο. Από τη στιγμή που εγώ είμαι ο υπεύθυνος για την εκπομπή, για τον σχεδιασμό της, για τον προγραμματισμό της, για την υλοποίησή της, θα ζητήσω ευθύνες από τους άλλους;»

Φέτος το «Καλημέρα Ελλάδα» σαρώνει στους πίνακες τηλεθέασης. H εκπομπή κάνει καθημερινά μέσο όρο 30%, ενώ σημειώνει απίστευτες επιδόσεις και στα κοινά ηλικίας 25-44, που συνήθως γύριζαν το πρωί την πλάτη στην τηλεόραση.

«Είναι πολύ τιμητικό να ξέρεις ότι ο κόσμος σε εμπιστεύεται. Είναι πολύ τιμητικό να αντιλαμβάνεσαι πως ο άλλος σού δείχνει εμπιστοσύνη γι’ αυτό που του λες, γι’ αυτό που τον ενημερώνεις. Αυτήν τη σεζόν, λοιπόν, όντως έχουμε αντιληφθεί ότι υπάρχει μια θεαματική αύξηση των ποσοστών μας και σε πιο μικρές ηλικίες και εννοείται πως χαιρόμαστε γι’ αυτό. Το θέμα είναι να απευθύνεσαι σε όσο περισσότερο κόσμο γίνεται», καταλήγει ο παρουσιαστής.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved