Λίνα Δρούγκα: «H Digea έχει δώσει τελεσίγραφο μέχρι την Πέμπτη ότι θα ρίξει το Mega»
Media

Λίνα Δρούγκα: «H Digea έχει δώσει τελεσίγραφο μέχρι την Πέμπτη ότι θα ρίξει το Mega»

Η Λίνα Δρούγκα μίλησε στο «Όλα Ξεκόλλα» για την κατάσταση στο Mega. Τι λέει για το δελτίο ειδήσεων του Mega που τελικά δεν βγήκε ποτέ στον αέρα;

«Κύριες και κύριοι καλησπέρα σας, είμαστε οχτώ μήνες απλήρωτοι», είπε η δημοσιογράφος.

Η δημοσιογράφος για το προγραμματισμένο δελτίο ειδήσεων του Mega το οποίο δεν εκφωνήθηκε βγήκε, είπε: «Πρέπει πρώτα να ρυθμίσουν τις υποχρεώσεις τους στη Digea, η οποία έχει δώσει τελεσίγραφο μέχρι την Πέμπτη ότι θα ρίξει το κανάλι. Τo Mega έχει οφειλές 1 εκατομμύριο ευρώ! Δεν τους πληρώνει γιατί έχει σταματήσει να πληρώνει τους προμηθευτές και τους εργαζόμενους. Νομίζω τώρα που είμαστε στο παρά ένα, οι ιδιοκτήτες θα δείξουν αν θέλουν το κανάλι ή όχι. Είναι θέμα βούλησης! Αν ήθελαν να κλείσει το κανάλι, δεν θα πλήρωναν δύο μισθούς συν το δώρο μας τον Δεκέμβρη. Τον Δεκέμβρη αναθαρρήσαμε...Μετά ξαφνικά όλα σταμάτησαν...Το Mega όμως δεν έχει κλείσει. Εγώ δεν πίστεψα ότι το Mega θα κλείσει. Δεν ξέρω η Digea πόσο αποφασισμένη είναι να μας ρίξει τον διακόπτη τα ξημερώματα της Πέμπτης».

Και τόνισε: «Ας βάλει κάποιος ένα γκολ και εμείς είμαστε πραγματικά έτοιμοι να πάρουμε το πρωτάθλημα!».

Όσο για τους εργαζόμενους του Mega δήλωσε: «Υπάρχουν άνθρωποι που όχι μόνο δεν έχουν να πληρώσουν το νοίκι τους αλλά πάνε στο σούπερ μάρκετ για να πάρουν τις πεταμένες σαλάτες!»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved