Δημήτρης Δερμετζόγλου: Ο σέξι ταχυδρόμος του «Πακέτου» αποκαλύπτεται…
Media

Δημήτρης Δερμετζόγλου: Ο σέξι ταχυδρόμος του «Πακέτου» αποκαλύπτεται…

Ο Δημήτρης Δερμετζόγλου, ο ταχυδρόμος του «Πάμε Πακέτου» μίλησε για τα παιδικά του χρόνια, το μόντελινγκ, αλλά και την τηλεόραση.

Άριστος μαθητής, δηλαδή;
Ναι, ήμουν αρκετά καλός. Δεν με έλεγες βέβαια «φυτό» ή «σπασικλάκι», αλλά διάβαζα πολύ. Μου άρεσε το διάβασμα, ήμουν επιμελής. Από την άλλη, ήμουν και ήσυχος. Δεν ενοχλούσα στο μάθημα, δεν έκανα κοπάνες... Λες να ήμουν «φυτό», τελικά; (γελάει).
Επομένως, δεν έχεις να θυμάσαι ανέμελες στιγμές από την σχολική περίοδο;
Όχι. Γλέντια, εξωσχολικά, πάρτι, κοπάνες κι όλα αυτά δεν τα έκανα. Ούτε αλητείες. Και νομίζω είναι λίγο άσχημο που δεν έχω τέτοιες αναμνήσεις. Θα ήθελα να τις έχω, όπως άλλα παιδιά. Αυτά μένουν στην τελική.
Επομένως, σου έλειψαν κάποια πράγματα από εκείνα τα χρόνια...
Μόνο οι σχολικές αταξίες... Κατά τ’ άλλα, μια χαρά όλα. Δεν μου έλειψε κάτι από τους δικούς μου, μου τα παρείχαν όλα. Μπορεί να μην έκανα κοπάνες, αλλά είχα καλούς φίλους και κάναμε βόλτες κλπ.

Με τις κοπέλες ήσουν ντροπαλός τότε;
Λίγο... (χαμογελάει)

Το modeling πώς μπήκε στη ζωή σου;
Το ξεκίνησα στα φοιτητικά μου χρόνια. Έτσι, ξέρεις, για το χαρτζιλίκι μου. Όχι για να κάνω καριέρα! Εκείνη την περίοδο έκανα πολλή γυμναστική, πρόσεχα αρκετά την εμφάνισή μου και είπα «ας το κάνω». Το έκανα για την εμπειρία και μετά το άφησα.
Για την τηλεόραση;
Όχι, η τηλεόραση ήρθε στη ζωή μου τυχαία. Εκείνη την εποχή ο Alpha ζητούσε πρόσωπα για τις εκπομπές του. Έστειλα βιογραφικό και e-mail και περίμενα. Εν τω μεταξύ, είχα αλλάξει το τηλέφωνό μου και νόμιζα δεν θα με πάρουν ποτέ. Χάσαμε επαφή. Αυτό έγινε Απρίλιο του 2013. Τον Οκτώβριο, όμως, μου ήρθε ένα e-mail που με καλούσαν για δοκιμαστικό. Δεν το πίστευα, νόμιζα ότι θα είχαν βρει άλλα άτομα. Πήρα, πέρασα το δοκιμαστικό κι έτσι ξεκίνησα στο «Πάμε Πακέτο».
Πηγή: Down Town της Κύπρου

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved