«Ζωή μου»: Η Δήμητρα γλυτώνει από τη φωτιά και λιποθυμώντας βλέπει…
Media

«Ζωή μου»: Η Δήμητρα γλυτώνει από τη φωτιά και λιποθυμώντας βλέπει…

Στο σημερινό επεισόδιο της σειράς «Ζωή μου» η Δήμητρα γλυτώνει από τη φωτιά και λιποθυμώντας βλέπει τον Άγη μέσα στις φλόγες!

Ο Πάνος δίνει διαταγή να γίνουν συγχρονισμένες συλλήψεις και βρίσκουν τον Ηλία νεκρό. Εισβάλλουν στο σπίτι της Νίνας και την συλλαμβάνουν, ενώ μπροστά στα μάτια του Αντώνη σπάνε την πόρτα και πιάνουν και την Αννίτα!

Εκείνος, έκπληκτος, ανακαλύπτει ότι τόσο καιρό ήταν ερωτευμένος με τον δολοφόνο του παιδιού του, τον Λούπο. Ο Άγης πηγαίνει στο νοσοκομείο με σκοπό να διεκδικήσει τη Δήμητρα και έξω από το δωμάτιο που την έχουν, ακούει τον γιατρό να ανακοινώνει στον Κώστα ότι η γυναίκα του είναι έγκυος. Ο Άγης καταρρέει.

Ο Γιάννης μαθαίνει ότι η Μάνια ελευθέρωσε τη Σούλα και ότι μετά βρήκαν το πτώμα της. Και ενώ εκείνος πηγαίνει να την συλλάβει, η Μάνια έχει ήδη φύγει από το νησί. Στο νοσοκομείο η Δήμητρα συνέρχεται και ξαφνικά βλέπει μπροστά της τον Άγη που την διεκδικεί. Ο Κώστας όμως ακούει τη «γυναίκα του» πια να λέει ξεκάθαρα στον Άγη με ύφος αηδίας για τις μηχανορραφίες του, ότι ανήκει στον Κώστα! Ο Φώτης μπαίνει στη φυλακή, αφού έχει σιχαθεί πια τη γυναίκα που επί 33 χρόνια ήταν πιστός σαν σκυλί και μαθαίνει ότι εκείνη σκότωσε τον Κοπέογλου. Αμέσως μετά πηγαίνει να βρει τον Θέμη.

Ο Αντώνης πηγαίνει στη φυλακή και την ώρα που είναι έτοιμος να πνίξει την Αννίτα, ο Γιάννης τον τραβάει από πάνω της. Ο Αντώνης είναι ράκος. Γυρίζει στο κανάλι και εκεί τον περιμένει μια έκπληξη. Ένα γράμμα από τη Μάνια τού λέει ότι η Πάολα είναι έγκυος και του αφήνει και τη διεύθυνσή της! Όταν ο Φώτης πηγαίνει στον Θέμη, τον βρίσκει πάλι με τον Άγη και καταλαβαίνει ότι ο Άγης τα έκανε όλα αυτά για να κλέψει τα λεφτά των «εφτά» και να γίνει ο καινούριος Λούπο με τη βοήθεια του αδελφού του, τον οποίο χρησιμοποιεί. Βγάζει ένα όπλο, ο Άγης τού ορμάει και ο Φώτης πέφτει κα΄τω χτυπημένος.

Ο Θέμης βρίσκεται σε δίλημμα όταν του λέει ότι αυτός είναι ο πραγματικός του πατέρας. Ο Άγης ορμάει στον ξαπλωμένο Φώτη και προσπαθεί να τον πνίξει με τα χέρια του. Ο Θέμης πρέπει να πάρει μια απόφαση. Πιάνει το όπλο του και πυροβολεί τον Άγη. Ο πατέρας και ο γιος «καθαρίζουν» το χώρο με τη βοήθεια των Αδελφών και φεύγουν για την Κούβα. Ο Πάνος παραιτείται από την CIA και βρίσκει τη Λένα. Γονατίζει μπροστά της, της κάνει πρόταση γάμου και την ρωτάει αν θέλει να γίνει η γυναίκα της ΖΩΗΣ ΤΟΥ...

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved